Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανικές πηγές λένε... Αρμάδα του US Navy στο Νότιο Αιγαίο μπορεί να καταστρέψει ολόκληρο το τουρκικό ΠΝ...!!! Και γιατί το λένε....;;;

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ... ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ... Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή μας λόγω Τ...

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ... ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ...

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στην περιοχή μας λόγω Τουρκίας

"Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να επιτρέψουν ποτέ στον Ερντογάν να μετατρέψει την Α. Μεσόγειο σε “τουρκική λίμνη” και να αναβιώσει καμία Οθωμανική αυτοκρατορία", δηλώνει ουσιαστικά ο Αμερικανός δημοσιογράφος, Tom Rogan, με έδρα την Ουάσιγκτον, αποκαλύπτοντας έντονο παρασκήνιο.

Πρόκειται για κάτι που αφορά πρωτίστως τα αμερικανικά συμφέροντα και το πως οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι θα πρέπει να είναι η κατάσταση στην περιοχή της Μεσογείου, για να εξηγούμαστε.

Ο δημοσιογράφος από την αμερικανική πρωτεύουσα έχοντας πλήθος πηγών, αποκαλύπτει το σενάριο δράσης των ΗΠΑ το επόμενο διάστημα.

“Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φαίνεται ότι έχει υποχωρήσει, τουλάχιστον για λίγο, από την επικείμενη αναμέτρηση του με την Ελλάδα. Αν όμως ο Τούρκος πρόεδρος αποφασίσει να κλιμακώσει, στην Ουάσιγκτον έχουν έτοιμο το σενάριο αποστολής “μηνύματος”.

Σε αυτό το σενάριο, μια ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ θα μεταβεί για να διεξάγει “ασκήσεις” στην Ανατολική Μεσόγειο (αποκλείοντας έτσι κάθε τουρκική πρόθεση για κάτι άλλο).

Η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου κλάσεως Nimitz βρίσκεται επί του παρόντος στην Αραβική Θάλασσα.

Αν η ένταση κτυπήσει “κόκκινο” ξανά στην Α.Μεσόγειο, η αμερικανική αρμάδα θα πλεύσει πάση δυνάμει στην περιοχή της Μεσογείου μπλοκάροντας τα πάντα"
, δηλώνει ο ίδιος.

Την ίδια περίοδο η Αθήνα φέρεται ιδιαίτερα ενοχλημένη από τις συνεχείς παρουσίες τουρκικών πολεμικών σκαφών του Ερντογάν στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της, για αυτό και έχει αποστείλει και αυτή τα δικά της πολεμικά πλοία που παρακολουθούν τα πάντα.

Η αποστολή τουρκικών πολεμικών σκαφών για να συνοδεύσουν το Ορούτς Ρέις αποτελεί ένα ακόμη Οθωμανικής εμπνεύσεως παιχνίδι του Τούρκου προέδρου.

Ο Ερντογάν δηλώνει παντού και ότι είναι πιο ισχυρός και δεν θα υποχωρήσει ποτέ, έτσι η αποστολή αμερικανικής αρμάδας θα ήταν ένα χρήσιμο σοβαρό μήνυμα για τον ίδιο.

Ο ίδιος παλεύει με μια τεραστίων διαστάσεων οικονομική κρίση στο εσωτερικό, για αυτό και προσπαθεί να βρει διέξοδο στα “παιχνίδια” του στην Α.Μεσόγειο, εξάγοντας τα εθνικιστικά του διαπιστευτήριά στο μακροχρόνιο εχθρό της χώρας του, την Ελλάδα.

“Ευτυχώς, ο άντρας που φαντάζεται τον εαυτό του ως νέο Οθωμανό σουλτάνο δείχνει κάποια σημάδια συμφιλίωσης. Πιεσμένος από τη Γερμανία, συμφώνησε τελικά να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Ωστόσο, ο Ερντογάν συνεχίζει να εκτοξεύει προσβολές στην Ελλάδα, καθώς την Πέμπτη, δήλωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι «παιδαριώδης» και προκλητική.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχουν κανένα απολύτως συμφέρον να δουν δύο κράτη μέλη του ΝΑΤΟ να πολεμούν μεταξύ τους. Μόνο η Ρωσία έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή αυτή.

Η άφιξη μιας ομάδας μάχης ενός αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ θα άλλαζε τα πράγματα, διότι θα μπορούσε να εξολοθρεύσει ολόκληρο το τουρκικό ναυτικό. Ο Ερντογάν το γνωρίζει αυτό, ακόμη κι αν δεν θέλει να το παραδεχτεί.Μέχρι τώρα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν ήταν ο μόνος που στέλνει “απειλητικά μηνύματα” στον Ερντογάν για να επανεξετάσει τα άνομα σχέδια του, αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι πλέον αρκετό.

Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να ανεχθούν πλέον καμία προσπάθεια του Ερντογάν να μετατρέψει την Ανατολική Μεσόγειο σε ιδιωτική αυτοκρατορική παιδική χαρά”
, καταλήγει ο Αμερικανός δημοσιογράφος.

Ο Ερντογάν έχει δημιουργήσει και ελέγχει την μεγαλύτερη ισλαμικού χαρακτήρα παραστρατιωτική δύναμη που υπάρχει σήμερα παγκοσμίως, ενώ έχει στενότατες σχέσεις με Τζιχαντιστές, Ιρανούς και Κινέζους, οι οποίες είναι αχαρτογράφητες, και όταν θα αποκαλυφθούν θα τρομάξει ο πλανήτης με τα σχέδιά του.

Θα ήταν, λοιπόν, αρκετή η παρουσία μιας αμερικανικής αρμάδας στην Μεσόγειο ή μήπως απαιτείται μια εντελώς διαφορετική πολιτική στο κίνδυνο εξ Ανατολών της συμμαχίας... συνολικά, με την άμεση υλοποίηση για παράδειγμα, της δημιουργίας του κράτους του Κουρδιστάν;pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.