Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι Γάλλοι δέχτηκαν... Όλα τα Rafale θα είναι της έκδοσης F3R και Θα «φορτωθούν» με του δολοφονικούς Meteor...!!!

Προχωρά με γοργούς η διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο χωρών για την απόκτηση συνολικώς 18 αεροσκαφών Rafale. Σύμφωνα με τον Ιωάννη Νικ...

Προχωρά με γοργούς η διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο χωρών για την απόκτηση συνολικώς 18 αεροσκαφών Rafale.

Σύμφωνα με τον Ιωάννη Νικήτα και το defencereview.gr, υπάρχει γαλλική αποδοχή του αρχικού ελληνικού αιτήματος. Όλα τα αεροσκάφη δηλαδή θα είναι της έκδοσης F3R ώστε να υπάρχει κοινή υποδομή και πλήρης ομοιογένεια. Το δεύτερο αφορά το συνολικό κόστος, το οποίο όπως πληροφορούμαστε θα κυμαίνεται στα 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ και θα αφορά το κόστος των νέων και μεταχειρισμένων αεροσκαφών εκ των οποίων 14 μονοθέσια και τέσσερα διθέσια (δυο καινούργια και δύο μεταχειρισμένα), εκπαίδευση, απόκτησης ενός εξομοιωτή πτήσης καθώς και πακέτο τεχνικής υποστήριξης για τα πρώτα έτη.

Στη παραπάνω τιμή δεν περιλαμβάνεται η διαπραγμάτευση μεταξύ της ελληνικής πλευράς και της MBDA για το ζήτημα των όπλων των Rafale που θα περιλαμβάνουν ένα μικρό απόθεμα Meteor.

Η γαλλική αεροπορία θα μεταβιβάσει τα μεταχειρισμένα μαχητικά στην Dassault και ακολούθως η γαλλική εταιρεία θα τα μεταπουλήσει στη ΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.