Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΤΑΝΕΙ...!!! Ο Γαλλικός Στόλος με το «Charles de Gaulle» έρχεται πλήρως εξοπλισμένος στο πλευρό του Ελληνικού Στόλου...!!

Το Παρίσι -στον απόηχο της σκληρής δήλωσης του Εμανουέλ Μακρόν περί κόκκινων γραμμών στην Ανατολική Μεσόγειο- περνάει από τα λόγια στις πρά...


Το Παρίσι -στον απόηχο της σκληρής δήλωσης του Εμανουέλ Μακρόν περί κόκκινων γραμμών στην Ανατολική Μεσόγειο- περνάει από τα λόγια στις πράξεις και στέλνει μια αρμάδα πολεμικών σκαφών στην Ανατολική Μεσόγειο, από τελούμενη από τη ναυαρχίδα του Γαλλικού στόλου, το αεροπλανοφόρο «Charles de Gaulle» συνοδευόμενο από άγνωστο αριθμό πλοίων και υποβρυχίων.






Όντας το σημαντικότερο στρατηγικό όπλο της Γαλλίας, δεν έχουν ανακοινωθεί για λόγους ασφαλείας περισσότερες λεπτομέρειες, όπως όμως επισημαίνουν στρατιωτικοί αναλυτές, ο απόπλους από τo ναύσταθμο της Toulon γίνεται με το αεροπλανοφόρο σε «ετοιμότητα μάχης», δηλαδή με πλήρες πολεμικό φορτίο το οποίο περιλαμβάνει πλήθος μαχητικών αεροσκαφών Rafale, ιπτάμενα ραντάρ και στρατηγικό οπλισμό πυραύλων μέγιστης ακτίνας δράσης, αντι-υποβρυχιακό οπλοστάσιο καθώς και τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα εντοπισμού, στόχευσης και ηλεκτρονικών παρεμβολών που έχει αναπτύξει η γαλλική πολεμική βιομηχανία με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό πως δεν υπάρχουν μέσα αντίμετρων στη διάθεση καμμίας άλλης χώρας.