Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στη Μόρια: Προφυλακίστηκαν οι έξι Αφγανοί που κατηγορούνται για τον εμπρησμό

Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν και οι έξι κατηγορούμενοι – Ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι – Υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα μαρτυρίας ομοεθν...


Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν και οι έξι κατηγορούμενοι – Ανάμεσά τους και δύο ανήλικοι – Υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα μαρτυρίας ομοεθνή τους

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι έξι Αφγανοί (τέσσερις ηλικίας 19 ετών και δύο ανήλικοι 17 ετών) για τον εμπρησμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Μόρια.

Η απόφαση ελήφθη με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Μυτιλήνης. Οι έξι κατηγορούνται για εμπρησμό σε βαθμό κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα (κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος) για τη φωτιά που κατέστρεψε τον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στη Μόρια.

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις σε βάρος τους κατηγορίες υποστηρίζοντας με δικηγόρο από την Αθήνα ότι έπεσαν θύματα μαρτυρίας ομοεθνή τους της φυλής Παστούν που διέμενε στο ΚΥΤ της Μόριας και ο οποίος είχε λόγο να τους παρουσιάσει ως εμπρηστές επειδή ανήκουν στην υπό διωγμό από τη φυλή Παστούν φυλή των Χαζαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.