Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Προκλητικός και ο καπετάνιος του Ορούτς Ρέις ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ: «Θα συνεχίσουμε τις έρευνες μετά τη συντήρηση»

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ «Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησ...

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΑΟΥΣΑΝ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ

«Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και ανεφοδιασμού, αλλά και η αλλαγή προσωπικού, θα συνεχίσουμε τις έρευνες μας», δήλωσε μεταξύ άλλων στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα, Yeni Safak, ο καπετάνιος του Oruc Reis, Τζανκάτ Ουζσέν.

«Όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και ανεφοδιασμού και η αλλαγή του προσωπικού, θα πραγματοποιήσουμε δοκιμές στην Αττάλεια και στη συνέχεια, σύμφωνα με τις εντολές, θα συνεχίσουμε τις έρευνές μας», είπε χαρακτηριστικά επισημαίνοντας ότι στο πλοίο υπάρχει προσωπικό 54 ατόμων. 

«Το πλήρωμα ήταν επί του σκάφους όλη την ώρα, δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Δεν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, καθώς η αρμόδια υπηρεσία μας έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας», είπε ακόμη.

«Γίνονταν ιατρικοί έλεγχοι κατά την είσοδο στο πλοίο. Ξεπεράσαμε αυτήν την περίοδο χωρίς δυσκολίες», ανέφερε, δηλώνοντας παράλληλα υπερήφανος για τη «Γαλάζια Πατρίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.