Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ...;;; Ερντογάν: «Βάζουν μπροστά μας ένα κράτος που, σε όλη την ιστορία του, κρύβεται πίσω από άλλες χώρες»...!!!

ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ Γ@ΜΙ@ΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ 12 -...

Συνεχίζει επιθετικά ο Ερντογάν: Βάζουν μπροστά μας ένα κράτος που, σε όλη την ιστορία του, κρύβεται πίσω από άλλες χώρες

ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΡΙΞΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ Γ@ΜΙ@ΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟ 12 - 13 ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνέχισε την επιθετική ρητορική όσον αφορά την ένταση των τελευταίων μηνών, μιλώντας σήμερα σε δικαστές με αφορμή την έναρξη της νέας χρονιάς αναφερόμενος (όχι ρητά) στην Ελλάδα έκανε λόγο για «κράτος που κρύβεται πίσω από άλλες χώρες»,




Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ λοιπόν ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Ο λόγος της δράσης μας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο έχει στόχο την αναζήτηση του δικαίου και της δικαιοσύνης.

Αγνοούν την μεγάλη έκταση της Τουρκίας 780.000 τετραγωνικών χιλιόμετρων. Η προσπάθεια εγκλωβισμού στις ακτές της, με ένα νησί 10 τ.χλμ, είναι ξεκάθαρη έκφραση αδικίας. Βάζουν μπροστά μας ένα κράτος που, σε όλη την ιστορία του, κρύβεται πίσω από άλλες χώρες , και προσπαθούν να φτάσουν στους δικούς τους κρυφούς στόχους.

Κι αυτό είναι μεγάλη αδικία. Βαρεθήκαμε απο αυτό το παιχνίδι των σκιών. Άρχισε να γίνεται αστείο. Ρίχνουν ένα κράτος το οποίο δεν έχει προκοπή ούτε στον εαυτό του και το κάνουν δόλωμα μπροστά στην Τουρκία η οποία είναι μια περιφερειακή και παγκόσμια δύναμη».

«Ό,τι κι αν κάνουν, δεν θα μας σταματήσουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο»
Νέα πυρά κατά της Γαλλίας και της Ελλάδας εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ό,τι κι αν κάνουν, δεν θα μας σταματήσουν σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο… Η εποχή εκείνων που αποίκησαν κάθε μέρος και έσφαζαν κάθε έθνος τελείωσε».

«Τα πολιτικά και διπλωματικά λόγια δεν αρκούν για να συγκαλύψουν τις διώξεις που εφάρμοσαν κράτη που θεωρούν τον εαυτό τους μεγάλο και ανίκητο» πρόσθεσε, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

«Προσπάθειες εκμετάλλευσης πόρων της Ανατολικής Μεσογείου, ενώ κάθε χώρα γύρω από την Ανατολική Μεσόγειο, έχει δικαίωμα σε αυτούς τους πόρους, δεν είναι τίποτα λιγότερο από σύγχρονο αποικισμό» δήλωσε ο πρόεδρος της Τουρκίας.

«Οι δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο βασίζονται στην αναζήτηση δικαιωμάτων και δικαιοσύνης» ισχυρίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.