Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ... Τουρκικά ΜΜΕ: «Αν γίνει πόλεμος με την Ελλάδα θα πολεμήσουν και Τουρκμένοι μισθοφόροι από την Συρία»

Η τουρκική εφημερίδα Turkiye στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρει ότι σε περίπτωση πολέμου, μισθοφόροι Τουρκμένοι (δηλαδή εθνικά Τούρ...

Τουρκικά ΜΜΕ: «Αν γίνει πόλεμος με την Ελλάδα θα πολεμήσουν και Τουρκμένοι μισθοφόροι από την Συρία»

Η τουρκική εφημερίδα Turkiye στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αναφέρει ότι σε περίπτωση πολέμου, μισθοφόροι Τουρκμένοι (δηλαδή εθνικά Τούρκοι) από τη Συρία θα πολεμήσουν εναντίον της Ελλάδας.

Ο πρωτοσέλιδος τίτλος είναι «Θα πολεμήσουμε δίπλα στον Τούρκο» και φιλοξενεί δηλώσεις Σύρων στο διαβατήριο αλλά Τούρκων στην συνείδηση, που εκφράζουν ετοιμότητα, να πολεμήσουν κατά της Ελλάδας, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία λόγω της κρίσης στην ανατολική Μεσόγειο.




Η αλήθεια είναι πως σε έναν πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας οι συγκεκριμένοι θα έχουν λίγο χρόνο να προλάβουν να εμπλακούν καθώς θα διαρκούσε για λίγες ημέρες.

Το ζήτημα όμως είναι πόσοι από αυτούς βρίσκονται σε «δομές φιλοξενίας» και βρίσκονται στην χώρα μας δήθεν ως Σύροι πρόσφυγες (γιατί έτσι είναι πολιτογραφημένοι αλλά επί της ουσίας είναι Τούρκοι).

Θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως ανθρώπινο «κύμα» στον Έβρο για να απασχολήσουν την ελληνική άμυνα πριν κάποια κύρια τουρκική επίθεση.

«Εκπαιδευμένες (παραστρατιωτικές) δυνάμεις πού αγωνίζονται δίπλα στους Τούρκους στρατιώτες στη Συρία έστειλαν το μήνυμα πως ‘‘Αν ξεσπάσει πόλεμος με τον Έλληνα με χαρά θα πάμε και εμείς στο μέτωπο’’».

«Οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μαζί με τον OSO (Ελεύθερος Συριακός Στρατός o πολυδιαφημισμένος από τους Δυτικούς FSA που στην Ελλάδα κάποιοι άσχετοι του ονόμαζαν «Μαχητές της Ελευθερίας»), με την επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας», «Ασπίδα Ευφράτη» και «Πηγή Ειρήνης» διασφάλισαν την επιστροφή των Σύρων προσφύγων στις πατρίδες τους.

Οι Σύροι θύματα του πολέμου δεν ξεχνούν τη στήριξη της Τουρκίας και παρακολουθούν στενά τις θερμές εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Ειδικά εκπαιδευμένοι στρατιώτες του OSO, δηλώνουν την υποστήριξή τους προς την Αγκυρα λέγοντας πως ‘‘η Τουρκία πολέμησε για την ελευθερία μας και έδωσε μάρτυρες για αυτό.