Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρακτοράκια που το παίζουν «Δημοσιογράφοι» που παρακολουθούνε στενά τις κινήσεις των ελληνικών ειδικών δυνάμεων στο Καστελλόριζο…

Αυτό που ακολουθεί είναι "ρεπορτάζ" της Γενι Σαφάκ, από το Καστελόριζο... Στην πραηματικότητα είναι δελτίο πληροφοριών προς τις τ...


Αυτό που ακολουθεί είναι "ρεπορτάζ" της Γενι Σαφάκ, από το Καστελόριζο... Στην πραηματικότητα είναι δελτίο πληροφοριών προς τις τουρκικές υπηρεσίες! Ιδιαίτερα οι φωτογραφίες και τα κείμενα που δεν δημοσιεύτηκαν...




Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχα: Σκάφη zodiac βαριά εξοπλισμένα κάνουν παράνομες περιπολίες στο Καστελόριζο

Η Αθήνα με στήριξη από τη Γαλλία κλιμακώνει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο. Η Ελλάδα αύξησε τη στρατιωτική της κινητικότητα στο νησί Καστελόριζο που είναι το πλέον κοντινό κομμάτι στην Τουρκία και πρέπει να είναι άοπλο. Έλληνες στρατιώτες εγκαταστάθηκαν στο νησί Καστελόριζο που βρίσκεται στα 2,1 km από το Κας του νομού Ατταλείας. Στο νησί εμφανίστηκαν φορτηγά που μετέφεραν ειδικές δυνάμεις ενώ παρατηρήθηκε πως έκαναν συντήρηση στις στρατιωτικές θέσεις.

Η Τουρκία είχε αντιδράσει έντονα στην αντίθετη στις διεθνείς συμφωνίες μεταφορά στρατιωτών στο Καστελλόριζο που βρίσκεται στα 2,1 χλμ από την Τουρκία.

Η Ελλάδα που μετά από τις κινήσεις της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο, συνεχίζει τις προβοκατόρικες δράσεις της, αύξησε την στρατιωτική κινητικότητα στο Καστελλόριζο το οποίο πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένο.

Βάρκες ζόντιακ με κομάντο και βαρύ οπλισμό, καθημερινά περιπολούν γύρω από το νησί. Έγινε γνωστό πως οι Έλληνες στρατιώτες δ’υο φορές την μέρα, το πρωί και μετά το μεσημέρι κάνουν τον γύρο του νησιού.

Στο νησί όπου υπό κανονικές συνθήκες βρίσκεται μόνο σκάφος του λιμενικού, παρατηρήθηκε πως έχουν παρθεί ακραία μέτρα ασφαλείας, ενώ εμφανίστηκαν βαριά οπλισμένοι κομάντο.


Φάιμπερ ζόντιακ βάρκες, η μία με 4 και η άλλη με 6 Έλληνες κομάντο έκαναν περιπολία γύρω από το νησί. Εντύπωση προκαλεί η παρουσία πολυβόλων στα σκάφη.



Στις εικόνες διακρίνεται πως οι Έλληνες στρατιώτες ανέβηκαν με στρατιωτικό όχημα στον ψηλό λόφο και έκαναν εργασίες συντήρησης στρατιωτικών οχυρώσεων που βρίσκονται σε δ.άφορα σημεία του νησιού.

………………….

https://www.yenisafak.com