Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Ιανός «βύθισε» την Ιθάκη στο σκοτάδι – Πλημμύρισαν σπίτια, ξηλώθηκαν σκεπές - BINTEO

Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει η Ιθάκη, καθώς το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός» δημιουργεί ήδη τα πρώτα προβλήματα στο ...




Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει η Ιθάκη, καθώς το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός» δημιουργεί ήδη τα πρώτα προβλήματα στο νησί. Έχουν πέσει δέντρα και κολώνες της ΔΕΗ.
 

 
Να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ιθάκη ζήτησε ο έπαρχος του νησιού, Θανάσης Λιβιτσάνης καθώς η κακοκαιρία “Ιανός” “χτυπά” τη δυτική Ελλάδα. Μιλώντας τόσο στην ΕΡΤ όσο και στον ΣΚΑΙ το πρωί της Παρασκευής (18.09.2020) είπε πως το νησί δεν έχει ρεύμα, πως υπάρχει γενικό black out και σημαντικές ζημιές, οι οποίες θα αποτυπωθούν μόλις ξημερώσει. 

 Ο Θανάσης Λιβιτσάνης μίλησε για μεγάλες καταστροφές στην Ιθάκη. Όπως είπε, από τους θυελλώδεις ανέμους που συνοδεύουν τον Μεσογειακό Κυκλώνα, έχουν ξηλωθεί σκεπές, έχουν πλημμυρίσει σπίτια κι έχουν πέσει κολώνες της ΔΕΗ. Να κηρυχθεί η Ιθάκη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζήτησε, μιλώντας στην ΕΡΤ, και ο δήμαρχος Διονύσης Στασινός. 

 Σε ανάρτησή του στο Facebook μάλιστα, ο δήμαρχος Ιθάκης χαρακτήρισε την κατάσταση «πολύ σοβαρή» και παρακάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν τις μετακινήσεις γιατί «οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.