Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη για την τραγωδία στο «Αττικόν»: Ο 59χρονος αυτόχειρας πίστευε ότι χειρουργήθηκε αδίκως

Νέα στοιχεία για τον 59χρονο ασθενή του «Αττικόν» που χθες νωρίς το πρωί αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου, έχοντας ...


Νέα στοιχεία για τον 59χρονο ασθενή του «Αττικόν» που χθες νωρίς το πρωί αυτοκτόνησε πηδώντας από τον 4ο όροφο του νοσοκομείου, έχοντας νωρίτερα επιτεθεί και τραυματίσει μία νοσηλεύτρια.




Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η «Καθημερινή», ο 59χρονος είχε διαγνωστεί με καρκίνο και μετά από εξετάσεις υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να του αφαιρεθεί ο όγκος. Νοσηλευόταν, δε, σε δωμάτιο του 1ου ορόφου, με τους γιατρούς να του χορηγούν ηρεμιστικά χάπια, όπως συνηθίζεται σε ασθενείς που είναι σε μετεγχειρητικό στάδιο.




Στοιχεία για την κατάστασή του ωστόσο προκύπτουν και από την κατάθεση της σύζύγου του, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, διευκρίνισε ότι ο 59χρονος δεν είχε ιστορικό ψυχικών διαταραχών, αποκάλυψε όμως ότι τις τελευταίες ημέρες πίστευε πως οι γιατροί του νοσοκομείου τον είχαν αδίκως υποβάλει σε επέμβαση.

Το χρονικό της επίθεσης στο «Αττικόν»
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας στο «Αττικόν» θέτοντας σε συναγερμό το νοσοκομείο και τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 59χρονος ασθενής είχε χειρουργηθεί στον πνευμονοθώρακα πριν από μία εβδομάδα και αναμενόταν να πάρει εξιτήριο, ενώ δεν είχε δείξει σημάδια επιθετικότητας. Νοσηλευόταν σε τετράκλινο δωμάτιο και ο ίδιος χτύπησε το κουδούνι καλώντας τη νοσηλεύτρια για βοήθεια.


Η μία από τις δύο νοσηλεύτριες που ήταν σε βάρδια, σύμφωνα με την περιγραφή του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, ανταποκρίθηκε αμέσως και άνοιξε την πόρτα. Πίσω από την πόρτα ωστόσο, σύμφωνα με την περιγραφή, της είχε στήσει καρτέρι ο 59χρονος και μόλις μπήκε της επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο. Την έριξε κάτω και συνέχισε να τη χτυπά με τα χέρια του και την τραυμάτισε.


Αμέσως μετά ο ασθενής, σε κατάσταση αμόκ, αποσωληνώθηκε με τα αίματα να τρέχουν στους διαδρόμους όπως περιέγραψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ανέβηκε από τη σκάλα κινδύνου στον 4ο όροφο και αυτοκτόνησε.