Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Ερυθραία: Ασθενοφόρο έφτασε 4 ώρες μετά την κλήση - «Έχουμε πανδημία κυρία μου»

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά σχεδόν... 4 ώρες περίμενε μια οικογένεια στη Νέα Ερυθραία να έρθει το ΕΚΑΒ για να παραλάβει ασθενή με καρδιαγγειακή...






Ούτε μία, ούτε δύο αλλά σχεδόν... 4 ώρες περίμενε μια οικογένεια στη Νέα Ερυθραία να έρθει το ΕΚΑΒ για να παραλάβει ασθενή με καρδιαγγειακή νόσο.


  «Έχουμε πανδημία κυρία μου» Συγκεκριμένα, η 74χρονη ασθενής η οποία πάσχει από κολπική μαρμαρυγή έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο έπειτα από σύσταση του γιατρού που την παρακολουθεί.
Κατά την δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία της οικογένειας με το ΕΚΑΒ, δύο ώρες μετά την πρώτη κλήση, η εξήγηση που δόθηκε για την απαράδεκτη αυτή καθυστέρηση σε συγγενή της ασθενούς ήταν τραγελαφική: «Έχουμε πανδημία κυρία μου». Κατά τη τρίτη επικοινωνία με το ΕΚΑΒ, 3 ώρες μετά, τόνισαν ότι δεν είχαν κρατήσει ...όνομα, αλλά μόνο διεύθυνση και ότι το ασθενοφόρο ήταν ακόμα καθ' οδόν.... Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία αυτή δεν έπρεπε να ταλαιπωρηθεί, αλλά ήταν απαραίτητο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο -και με κανέναν άλλο τρόπο- στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού της. Σχεδόν 4 ώρες μετά... το ασθενοφόρο έφτασε και παρέλαβε την ασθενή, η οποία και μεταφέρθηκε στο Αμαλία Φλέμινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.