Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΕΣ! 450 Αρμένιοι μισθοφόροι πήγαν στη Συρία να πολεμήσουν εναντίον των Τούρκων...!!

Φωτό από την άφιξη των Αρμένιων μισθοφόρων στη Συρία (nziv.net) Από ό, τι φαίνεται αρκετοί νέοι, ειδικά οι άνεργοι, έρχονται με τον έ...


Φωτό από την άφιξη των Αρμένιων μισθοφόρων στη Συρία (nziv.net)

Από ό, τι φαίνεται αρκετοί νέοι, ειδικά οι άνεργοι, έρχονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο για να πολεμήσουν στη Συρία στις τάξεις κάποιας πλευράς που εμπλέκεται στη σύγκρουση, και κανείς πια δεν ξέρει ποιος είναι εναντίον ποιου.




Έτσι έχουμε:

Με τον Στρατός της Συρίας βρίσκονται: ο ρωσικός στρατός, η Επαναστατική Φρουρά του Ιράν, Σιίτες πολιτοφυλακές που μεταφέρθηκαν από το Ιράκ, το Λίβανο, το Ιράν, το Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Τσετσενία και πιθανώς και άλλες περιοχές.

Εναντίον του Στρατού της Συρίας είναι:

Οι Σύριοι αντάρτες, ο τουρκικός στρατός, πολιτοφυλακές μαχητών από την Τσετσενία, και Σουνίτες από τις αραβικές χώρες της βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολή.

Συγχρόνως:

Με την τρομοκρατική οργάνωση του ISIS, μάχονται Σουνίτες από όλο σχεδόν τον κόσμο.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο έγινε γνωστό ότι η Ρωσία έχει μεταφέρει 450 μαχητές από την Αρμενία στο πεδίο της μάχης στη Συρία για να πολεμήσει μαζί με τις πολιτοφυλακές του Άσαντ.

Οι Αρμένιοι μισθοφόροι προσλήφθηκαν από το φιλοκυβερνητικό κόμμα Τσενάκ, το οποίο δραστηριοποιείται στη Συρία και τον Λίβανο, και εδρεύει στο Λίβανο.

Το τάγμα συνοδεύεται από τον Ταξίαρχο Mussan Nafnuf των συριακών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών, σε συντονισμό με τη ρωσική βάση Χμέιμιμ.

Η πρόσληψη των Αρμένιων μισθοφόρων έγινε δυνατή όταν άρχισε η Ρωσία να υποστηρίζει την αρμενική κυβέρνηση στη σύγκρουσή της με το Αζερμπαϊτζάν, το οποίο υποστηρίζεται από την Τουρκία με όπλα και εκπαίδευση.

Avia
--

The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος