Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

3.000 ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ... Την ίδια ώρα που θα φτάνουν οι Μεραρχίες μας στην Κωνσταντινούπολη... Εφημερίδα «ΣΤΟΧΟΣ» - Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 - Αρ.Φ. 981 (1779)

Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ...


Μπορεί η πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα). Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com

Και μη ξέχνατε πως ο «ΣΤΟΧΟΣ» δεν ηττάται σε εκλογές, δεν γίνεται κομπάρσος κανενός και αγνωνίζεται κοντά στα 40 χρόνια για ΕΛΛΑΔΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και πανω απ' όλα ΛΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ!




Διαβάστε στον «Στόχο» που κυκλοφορεί:

-ΕΝΩ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ... ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ! ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ! ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Η ΕΥΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ – ΟΠΩΣ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΤΟ ΕΚΡΥΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΠΛΟΙΟ ΜΚΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΓΕΜΑΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

-ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! Ν. Αργυρόπουλος: Τον μισό «Φάκελο της Κύπρου» τον έφαγε η...μαρμάγκα!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΣΕ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»... ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΣ ΒΑΡΥΣΤΟΜΑΧΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

- ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟ ΣΟΛΑΚΙΔΗ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ! Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΠΕΚΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΛΕΦΤΑ! ΝΑ TΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΡΟΥΝ ΣΕ «ΔΙΑΛΟΓΟ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ

- ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΕΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ – ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΝ…ΣΤΑΣΙΑΔΗ

- ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΟΣ ΟΙ ΑΤΤΙΛΕΣ – ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΒΑΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ... ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!!!

- «Προστάτιδα» των χριστιανών τουρκόφωνων Γκαγκαούζων εμφανίζεται η Άγκυρα!

- ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΣΚΟΥΠΙΔΙΟΥ BIGBROTHER ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

- ΟΛΑ ΤΑ ‘ΧΕ Η ΜΑΡΓΙΟΡΗ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΑΝ... «ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ» ΜΑΖΩΞΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

ΟΔΗΓΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021!

- Απόφαση σταθμός της Ελληνικής Δικαιοσύνης... ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΟΒΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ! «Είμαστε περήφανοι που επιβάλουμε τους όρους του Θεού. Μας αρκεί η ευλογία του Μωάμεθ» έλεγε προκλητικά ο τζιχαντιστής στο δικαστήριο!

- Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί την...προπαγάνδα της Άγκυρας και της Γερμανίας για τις επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών από την Ελλάδα!

- Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού: Να συλληφθεί ο δολοφόνος Ισαάκ που είναι υποψήφιος στο ψευδοκράτος!

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ»: ΟΙ ΡΕΖΙΛΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ - ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ!

- 700 ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΛΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! ΑΛΛΑΞΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ

- «Δεν μπορεί ο Κωνσταντίνος να αυτοκτόνησε με δυο σφαίρες στην καρδιά»! Αποκαλύψεις για την δολοφονία του Εθνομάρτυρα Κατσίφα, που για τους προοδευτικούς ήταν «εξτρεμιστής»!

- Ο Μέγας Ψυχασθενής, Γράφει ο Χρίστος Γούδης

- Εθνομηδενισμού παρεπόμενα, Γράφει ο ΧΑΡΗΣ Β. ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

Και ακόμη στον «Στόχο» που κυκλοφορεί δεκάδες άλλα θέματα πατριωτικού ενδιαφέροντος που δεν θα διαβάσετε πουθενά αλλού, αλλά και η αποκαλυπτική στήλη του Θόδωρου Χατζηγώγου «Κοινός Νους»