Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλειστά σχολεία σήμερα 24/9: Μεγαλώνει η λίστα, τα 94 σχολεία ή τμήματα που δεν θα ανοίξουν

Μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα. Η λίστα από το υπουργείο Παιδείας για τα κλειστά σχολεία αύριο 24/9. Η σημερινή λί...



Μεγαλώνει η λίστα με τα κλειστά σχολεία σε όλη τη χώρα. Η λίστα από το υπουργείο Παιδείας για τα κλειστά σχολεία αύριο 24/9.


Η σημερινή λίστα μετρά συνολικά 94 σχολεία ή τμήματα, σε αυτή περιλαμβάνονται και όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες στην περιφερειακή ενότητα Πέλλας, όπου τα σχολεία μένουν κλειστά μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα παραμείνει κλειστό το ειδικό δημοτικό σχολείο Σαλαμίνας, ενώ μέχρι την 1η Οκτωβρίου το 2ο νηπιαγωγείο Δάφνης.


Κλειστά επίσης θα παραμείνουν έως 1η Οκτωβρίου το 14ο νηπιαγωγείο Καβάλας, έως 29-09-2020 το 7ο γυμνάσιο Νέας Σμύρνης και ως τη 2α Οκτωβρίου το 2ο γυμνάσιο Πετρούπολης.

Προς το παρόν, τα περισσότερα «λουκέτα» μπαίνουν σε τμήματα και στην πλειονότητά τους, οι κλειστές εκπαιδευτικές δομές βρίσκονται στην Αττική.

Στα σχολεία που κλείνουν λόγω κρουσμάτων του κορονοϊού, όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας, τα μαθήματα θα αναπληρώνονται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Δείτε όλη την λίστα του υπουργείου Παιδείας με τα κλειστά σχολεία ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.