Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Συνελήφθη μεγαλογιατρός στην Αθήνα για φακελάκι 2.000 ευρώ!

Ακόμη μια υπόθεση με το… αθάνατο φακελάκι έρχεται στην επιφάνεια, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν μεγαλογιατρό στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμ...



Ακόμη μια υπόθεση με το… αθάνατο φακελάκι έρχεται στην επιφάνεια, με αρνητικό πρωταγωνιστή έναν μεγαλογιατρό στην Αθήνα.


Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πρόκειται διευθυντή της καρδιοχειρουργικής μονάδας μεγάλου δημόσιου νοσοκομείου της πρωτεύουσας, ο οποίος φέρεται να ζητούσε 2.000 ευρώ φακελάκι από έναν ασθενή για να τον χειρουργήσει.

Πρόκειται για ασθενή 63 ετών, ο οποίος πάσχει από σοβαρή καρδιολογική πάθηση και αδυνατούσε να συγκεντρώσει τα χρήματα, ενώ απεγνωσμένος, έκανε μέχρι και… παζάρια στον γιατρό ώστε να χειρουργηθεί.


Ο μεγαλογιατρός, ωστόσο, ήταν αμετακίνητος στις απαιτήσεις του και τελικά ο 63χρονος ασθενής απευθύνθηκε στην Εσωτερικών Υποθέσεων με τα… πράγματα να παίρνουν τον δρόμο τους.

Τα χρήματα δόθηκαν, ωστόσο ήταν προσημειωμένα και ο γιατρός συνελήφθη. Ήδη ερευνώνται αρκετές ακόμη υποθέσεις, καθώς εικάζεται πως ο συγκεκριμένος γιατρός έχει κάνει ξανά στο παρελθόν παρόμοιες ενέργειες.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.