Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Τραγικό τέλος για 16χρονο - Σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτόν τον 45χρονο παιδεραστή που τον πυροβολούσε...!!

Ένας έφηβος από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ δέχθηκε πυροβολισμούς και σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από έναν άνδρα, ο οποίος είχε κ...


Ένας έφηβος από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ δέχθηκε πυροβολισμούς και σκοτώθηκε ενώ προσπαθούσε να ξεφύγει από έναν άνδρα, ο οποίος είχε καταδικαστεί για σεξουαλικά εγκλήματα κατά ανηλίκου. Ο 45χρονος Orlando P. Duarte, αντιμετωπίζει κατηγορίες για δολοφονία και κατοχή όπλου. Σύμφωνα με το FOX ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί για την σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.







Οι πυροβολισμοί έπεσαν χθες το μεσημέρι στο Harrisburg, σύμφωνα με την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και βρήκαν τον ύποπτο, ο οποίος διέφευγε πεζός. Τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Το θύμα είναι ο 16χρονος, Kayan King. Αν και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, ο 16χρονος υπέκυψε στα τραύματα του. Ο κατηγορούμενος κρατούσε το όπλο ενώ κυνηγούσε το αγόρι. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι ο δράστης πυροβόλησε πολλές φορές. Μία μάρτυρας ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είδε το αγόρι να τρέχει γυμνό, ενώ ο άνδρας έτρεχε πίσω του. Το αγόρι φώναξε "βοήθεια" και μετά ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.