Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα μπορούσε να εξαφανίσει την τουρκική»... ΣΟΚ στην τουρκία από τον γνωστό αναλυτή Paul Iddon.

Το είχαν πει οι εβραίο, το είπε προχτές ο τούρκος απόστρατος, τώρα ήρθε και αυτό να δέσει ο πανικός στην τουρκία... ''Η Ελληνική...



Το είχαν πει οι εβραίο, το είπε προχτές ο τούρκος απόστρατος, τώρα ήρθε και αυτό να δέσει ο πανικός στην τουρκία...

''Η Ελληνική ΠΑ θα μπορούσε να εξαφανίσει την τουρκική'', αναφέρει ο γνωστός αναλυτής Paul Iddon.




Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν παρόμοιο αριθμό μαχητικών αεροσκαφών, αλλά η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα διαθέτει μαχητικά τελευταίας γενιάς.

Η Ελλάδα πρόσφατα ανέθεσε στη Lockheed Martin τον εκσυγχρονισμό των F-16. Η αναβάθμιση στην κατηγορία Viper θα έχει ολοκληρωθεί έως το 2027.

Εάν η Τουρκία δεν αναλάβει δράση, η αεροπορική της δύναμη θα χάσει έδαφος και ενδέχεται να αναγκαστεί να υιοθετήσει ένα πιο αμυντικό δόγμα ενόψει ενός ενδεχόμενου πολέμου με την Ελλάδα.

Η φθηνότερη και η πιο αποτελεσματική στρατηγική για την Τουρκία θα ήταν να επικεντρωθεί στην αναβάθμιση των F-16 της.

Η τουρκική αμυντική βιομηχανία έχει αναπτύξει εθνικά συστήματα επικοινωνίας και πρόσθετες τεχνολογίες, που έχουν ήδη ενσωματωθεί στα F-16 της χώρας.

Ωστόσο, εάν η Τουρκία στραφεί στη Ρωσία θα αντιμετωπίσει επιπλέον δυσκολίες.

Πρώτον, οι πιλότοι και οι ομάδες συντήρησης θα πρέπει να εκπαιδευτούν στα νέα συστήματα.

Ακόμα κι αν η Τουρκία σκοπεύει να αναπτύξει νέα εγχώρια συστήματα για τα ρωσικά αεροσκάφη, η Άγκυρα θα πρέπει να ζητήσει άδεια από τους Ρώσους για πρόσβαση στους πηγαίους κωδικούς για την παραγωγή τεχνολογιών. Αυτό δεν είναι εύκολο έργο και απαιτεί χρόνο και απαιτεί τεράστιο προϋπολογισμό.'' (Πληροφορ. από pentapostagma)