Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΩ ΠΩ ΠΩ... ΤΗΝ ΕΚΑΤΣΑΝ...!!! Οι τούρκοι ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ MQ-9 Reaper της Αμερικανικής CIA πάνω από το Ιdlib...!!!

Δύο αμερικανικά αεροχήματα τύπου MQ-9 “Reaper” καταρρίφθηκαν σήμερα πάνω από το ελεγχόμενο από τους Τούρκους Idlib της Συρίας. Τα δύο ...


Δύο αμερικανικά αεροχήματα τύπου MQ-9 “Reaper” καταρρίφθηκαν σήμερα πάνω από το ελεγχόμενο από τους Τούρκους Idlib της Συρίας. Τα δύο συστήματα εκ των οποίων το ένα ήταν τύπου MQ-9ER “Reaper” και κατά φαινόμενα ανήκε στην CIA αφού έφερε ειδικό ατρακτίδιο συλλογής ηλεκτρονικών πληροφοριών καταρρίφθηκαν στην περιοχή Kafr Takharim, δυτικά της πόλης του Idlib κοντά στα σύνορα με την Τουρκία.






Αν και η αρχική εκτίμηση ήταν ότι τα δύο αεροχήματα ήταν ρωσικής κατασκευής τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν αμερικανικής και πιο ειδικά MQ-9 “Reaper”. Φυσικά το ζητούμενο είναι ποιοι κατέρριψαν τα συγκεκριμένα αεροχήματα, οι Τούρκοι ή οι ισλαμιστές αντάρτες σύμμαχοι των Τούρκων και του Ερντογάν.

Όποια και αν είναι τα ενδεχόμενα οι Αμερικανοί μάλλον ήδη γνωρίζουν τον υπαίτιο της κατάρριψης των πανάκριβων αεροχημάτων τους και όπως είναι λογικό θα ζητήσουν τον σχετικό λογαριασμό. Ίδωμεν….