Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΕΟΝΤΑΡΗΣ... «Ήρθε η ώρα... Εύχομαι να μην ήταν ανάγκη»...!!! Τα ελληνικά F-16 στην Κύπρο ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ...!!! ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο με μαχητικά F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που προσγειώνεται στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου της Διοίκησης Αεροπορί...


Βίντεο με μαχητικά F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας που προσγειώνεται στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου της Διοίκησης Αεροπορίας της Εθνικής Φρουράς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο τέως Αρχηγός του ΓΕΕΦ, Αντιστράτηγος ε.α. Ηλίας Λεοντάρης.






Το βίντεο του Στρατηγού Λεοντάρη συνοδεύεται από το πιο κάτω σχόλιο:

«..ήρθε η ώρα....εύχομαι να μην ήταν η ανάγκη. Ελληνικά F-16 ( μετά τα RAFALE), στην ΑΒΑΠ. Το όραμα, το όνειρο, η υπομονή, η επιμονή και η προσήλωση στο σκοπό ....θα φέρουν και τα "χαμόγελα". Αγαπητοί συνάδελφοι της ΕΦ.....απολαύστε το.... δε μπορεί θα έρθουν και καλύτερες μέρες..»


Υπενθυμίζουμε ότι τα ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 βρίσκονται στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με πληροφορίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην αεροπορική βάση της Πάφου βρίσκονται και γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη Rafael τέταρτης γενιάς.