Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πολύ αργείς Αμερική... Νέες συμφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Βενεζουέλας!

Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Βενεζουέλα με σκοπό τη συζήτηση γύρω από τις διμερείς σχέσεις και υ...


Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου πραγματοποίησε επίσκεψη στην Βενεζουέλα με σκοπό τη συζήτηση γύρω από τις διμερείς σχέσεις και υπογραφή συμφωνιών. 




Ο υπουργός Τσαβούσογλου συναντήθηκε στην πρωτεύουσα Καράκας με τον ομόλογο του. Μετά από την συνάντηση υπογράφτηκαν 4 συμφωνίες μεταξύ Τουρκίας και Βενεζουέλας, σχετικά με τον πολιτισμό, τα αρχεία και τις τούρκικες έδρες.

…..
Ο υπουργός Τσαβούσογλου συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Βενεζουέλας Μαδούρο. Στην συνάντηση εξετάσθηκαν οι διμερείς σχέσεις. Επίσης κατά τη συνάντηση μεταφέρθηκε η πρόσκληση του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν προς τον Μαδούρο να επισκεφθεί την Τουρκία.

A Haber 19/8/2020

Σχ.tourkikanea.gr: Και μόνο η επίσκεψη αυτή κατ΄αντιδιαστολή δείχνει το επίπεδο των σχέσεων Τουρκίας -ΗΠΑ… Και τείνει να επιβεβαιώσει μια πληροφορία που είχαμε σχετικά με την στάση των ΗΠΑ στις μέρες της αντιπαράθεσης των πολεμικών πλοίων Τουρκίας-Ελλάδας…