Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΛΙΜΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΣ Ο Ερντογάν - Ανέβασε βίντεο για τη Μάχη στο Ματζικέρτ με το σχόλιο «προς τη μεγάλη τουρκική ιδέα»...!!!

Το ενός λεπτού βίντεο εμφανίζει σκηνές εποχής που παταπέμπουν στη «Μάχη του Ματζικερτ» καταλήγοντας με τον Ερντογάν να χαιρετά το ερευ...

erdogan

Το ενός λεπτού βίντεο εμφανίζει σκηνές εποχής που παταπέμπουν στη «Μάχη του Ματζικερτ» καταλήγοντας με τον Ερντογάν να χαιρετά το ερευνητικό πλοίο Φατίχ




Νέο προπαγανδιστικό βίντεο για τον σουλτάνο Αλπ Αρσλάν, νικητή της μάχης στο Ματζικέρτ επί των Βυζαντινών το 1071 μ.Χ, ανήρτησε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, στο Twitter, φαντάζοντας τον εαυτό του συνεχιστή του Αλπ Αρσλάν, που με την επικράτησή (26/8/1071) του επί των στρατευμάτων του βυζαντινού αυτοκράτορα Ρωμανού Δ’ Διογένη, έθεσε τις βάσεις για την κυριαρχία των Σελτζούκων στην Aνατολία.

Το ενός λεπτού βίντεο εμφανίζει σκηνές εποχής που παταπέμπουν στη «Μάχη του Ματζικερτ» καταλήγοντας με τον Ερντογάν να χαιρετά το ερευνητικό πλοίο Fatih.

Το βίντεο καταλήγει με τον Ταγίπ Ερnτογάν και κάρτα να αναγράφει δήλωση του: «Εξ ονόματος του Έθνους, μου τιμώ με ευγνωμοσύνη τον σουλτάνο Αλπ Αρσλάν και όλους όσοι ήταν μαζί του σε αυτή τη σκηνή».

Σχόλιο του Τούρκου προέδρου, αναρτώντας το προκλητικό βίντεο, αναφέρει: «Για να μην ξεθωριάσει η σημαία τα παλικαριά χύνουν αίμα. Η ανατολία αρχίζει να γίνεται πατρίδα. Προς τη μεγάλη τουρκική ιδέα. Τιμώ με ευγνωμοσύνη τον σουλτάνο Αλπ Αρσλάν και όλους τους ήρωές μας σ’ αυτόν τον αγώνα».