Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ... Ώρες είναι, Μέρες είναι... ΕΡΧΕΤΑΙ η σύγκρουση με την τουρκία μετά και το δεύτερο τηλεφώνημα Τραμπ σε Μητοστάκη...!!!

Ο Τραμπ τηλεφώνησε στο Μητσοτάκη και δεύτερη φορά, μετά την επικοινωνία με Ερντογάν... Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα μεσάνυχτα...


Ο Τραμπ τηλεφώνησε στο Μητσοτάκη και δεύτερη φορά, μετά την επικοινωνία με Ερντογάν... Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα μεσάνυχτα οι δύο ηγέτες είχαν εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία, κατά την οποία ο Τραμπ ενημέρωσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε νωρίτερα με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μια νέα προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στην κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο.




Η επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό περιγράφεται ως “ομαλή”. Έγινε σε φιλικό κλίμα χωρίς εκπλήξεις...

Ο Ερντογάν όμως ήταν ανένδοτος και δεν άφησε κανένα περιθώριο...

Αναφορικά λοιπόν με την επικοινωνία που είχε με τον Ερντογάν ο Τραμπ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν καλή. Άλλωστε, αυτό φαίνεται και από το αποτέλεσμα. Ο Τραμπ ζήτησε από Ερντογάν και Μητσοτάκη αποκλιμάκωση και διάλογο. Γνωρίζουμε ότι ακόμα και σήμερα η Αθήνα προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την Άγκυρα. Αντί όμως απάντησης άκουσε την έκδοση NAVTEX...

Το λέμε συνεχως, ακόμη κι από τις μέρες που φαινόταν ότι πάει να αρχίσει ένας διάλογος... Κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει αυτά που η τουρκία ζητάει... Η τουρκία θα έρθει να τα πάρει με τον μοναδικό τρόπο που γνωρίζει εδώ και αιώνες! Και φυσικά δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια!

Γνωρίζουμε κι άλλα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και αφορά την προετοιμασία των Ενόπων Δυνάμεων. Δεν θα τα καταθέσουμε, Και το ίδιο να κάνετε κι εσείς, αν για οποιονδήποτε λόγο έχετε γνώση τέτοιων στοιχείων. Προετοιμαστείτε όμως και προετοιμάστε και το περιβάλλον σας για αυτά που έρχονται!