Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Δεν αλλάζουμε ρότα»... Τούρκος υπουργός Ενέργειας: «Συνεχίζουμε τις εργασίες με τα γεωτρύπανα - Η Ελλάδα συνωμοτεί με άλλες χώρες...»

Σε νέες του δηλώσεις ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ ανέφερε ότι «εμείς ό,τι έχουμε σχεδιάσει θα το κάνο...


Σε νέες του δηλώσεις ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ ανέφερε ότι «εμείς ό,τι έχουμε σχεδιάσει θα το κάνουμε και δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη ρότα μας».






Όπως είπε, τα τουρκικά γεωτρύπανα συνεχίζουν τις επιχειρήσεις τους, «η υπόθεσή μας στηρίζεται στο διεθνές Δίκαιο» και κατηγόρησε την Ελλάδα ότι συνωμοτεί με άλλες χώρες, και πως στερείται κάθε αξιοπιστίας.

"Δώσαμε την απαραίτητη απάντηση στην ένταση, όταν συνέβη. Αν κάποιο περιστατικό συμβεί από εδώ και πέρα το ναυτικό μας θα είναι εκεί. Ελπίζω η Ελλάδα να μην επιχειρήσει κάτι. Συνεχίζουμε τις εργασίες μας με το Ορούτς Ρέις, με το Μπαρμπαρός και το Γιαβούζ. Έχουμε δίκιο. Οι θέσεις μας είναι ισχυρές βάση του διεθνούς δικαίου" τόνισε.

Πηγή: Yeni Safak