Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στην Κύπρο την Τρίτη ο Δένδιας - Στο επίκεντρο των συνομιλιών του οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο

Στην Κύπρο θα μεταβεί την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασ...

Τα σιωπηλά γενέθλια της Κύπρου

Στην Κύπρο θα μεταβεί την Τρίτη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Νίκο Χριστοδουλίδη.




Οι συνομιλίες θα επικεντρωθούν στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και την κλιμακούμενη τουρκική παραβατικότητα, καθώς και στη συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου, σε διμερές και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και στο πλαίσιο των τριμερών συνεργασιών με χώρες της περιοχής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών.

«Yeni Safak»: Και τρίτο γεωτρύπανο ετοιμάζεται να στείλει η Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο

Και τρίτο τουρκικό γεωτρύπανο ετοιμάζεται να στειλει η Άγκυρα στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας, το «Κανουνί», το πλωτό γεωτρύπανο «6ης γενιάς» που αγόρασε η Τουρκία πριν από μερικούς μήνες, βρίσκεται στο λιμάνι της Σελεύκειας της Αττάλειας, με το πλήρωμά του να έχει τεθεί προληπτικά σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη «Yeni Safak», μόλις ολοκληρωθεί η φάση της καραντίνας θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον απόπλου προς την Ανατολική Μεσόγειο.
''