Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Κυνηγητό» ελληνικών και τουρκικών πυραυλακάτων στο Ανατ. Αιγαίο: Η ΤΠΚ «Δανιόλος» απέναντι από τις τουρκικές ακτές

Την ώρα που η ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία βρίσκεται στο ζενίθ, το ΠΝ βρίκσεται σε συνεχή επαγρύπνηση στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα...


Την ώρα που η ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία βρίσκεται στο ζενίθ, το ΠΝ βρίκσεται σε συνεχή επαγρύπνηση στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της χώρας με σύγχρονες μονάδες, όπως οι ισχυρές ΤΠΚ Super Vita.




Μια εξ αυτών η Ρ-68 Δανιόλος εντοπίστηκε να πλέει στο Στενό της Χίου απέναντι από τις τουρκικές ακτές κατευθυνόμενη προς βορρά.

Στην ίδια περιοχή βρίσκεται και τουρκική ΤΠΚ κλάσης Yildiz η οποία εντοπίστηκε από τον χρήστη Aegean Hawk να κινείται και αυτή με κατεύθυνση βόρεια.

Την ίδια ώρα πολεμική είναι η ατμόσφαιρα που επικρατεί στον τουρκικό Τύπο, σε σχέση με τα τεκταινόμενα με την Ελλάδα.

Όπως αναφέρει στην ανταπόκρισή της από την Κωνσταντινούπολη η Μαρία Ζαχαράκη, μετά τις δηλώσεις Τσαβούσογλου ότι η Ελλάδα θέτει τον εαυτό της σε κίνδυνο καλύπτοντας άλλες χώρες που βρίσκονται πίσω από τη διαμάχη στην ανατ. Μεσόγειο, τα τουρκικά ΜΜΕ αναπτύσσουν σήμερα το αφήγημα ότι η Αθήνα έχει παρασυρθεί από άλλα κράτη, που της πουλάνε και όπλα, να μπει σε αυτή την αντιπαράθεση με την Τουρκία.