Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έλληνες Στρατιωτικοί... «Πάμε σε σύγκρουση... Προαναγγελία σοβαρής κλιμάκωσης οι χθεσινές δηλώσεις Ερντογάν»...!!!

Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μετά από την συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου, ήταν άκρως επιθετικές. Θα πουν κάποι...


Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν μετά από την συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου, ήταν άκρως επιθετικές. Θα πουν κάποιοι ότι τις έκανε για “εσωτερική κατανάλωση”. Άλλοι επειδή είναι “απελπισμένος”.




Ας δεχτούμε όλες τις “εξηγήσεις” και τις “αναλύσεις”, αλλά έστω μία φορά ας ακούσουμε και τους στρατιωτικούς που κάτι περισσότερο μπορεί να καταλαβαίνουν όσο να ΄ναι.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις στρατιωτικών που παρακολουθούν την Τουρκία, οι δηλώσεις Ερντογάν μπορούν να ερμηνευθούν ως προαναγγελία σοβαρής κλιμάκωσης στα ελληνοτουρκικά και έγιναν για να προετοιμαστεί και ο διεθνής παράγοντας! Με λίγα λόγια δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Ερντογάν να δώσει το πράσινο φως για κάποιο σοβαρό επεισόδιο σε Αιγαίο ή νοτιοανατολική Μεσόγειο. Αυτό “διαβάζουν” από τις χθεσινές του δηλώσεις.

Αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να αναζητήσει και την αφορμή στις ασκήσεις που κάνει η Ελλάδα με συμμαχικές χώρες. Ο χάρτης που δημοσιεύσαν τουρκικά ΜΜΕ ,δημιουργεί σχετικό κλίμα.

Χρειάζεται ασφαλώς ψυχραιμία και προσοχή αλλά πάνω απ΄ όλα χρειάζεται αποφασιστικότητα η οποία εξασφαλίζεται με το να γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως και με ποια ένταση θα αντιδράσουμε. Όλα αυτά είναι γνωστά στις Ένοπλες Δυνάμεις που θα λειτουργήσουν “αυτοματοποιημένα” με μία προϋπόθεση: να διαταχθούν να πράξουν όσα είναι έτοιμες να κάνουν.
militaire.gr