Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο βίντεο ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ προπαγάνδας του Ερντογάν: Ήρθαμε για να σας κατακτήσουμε: Ιεροσόλυμα, Μέκκα, Γιβραλτάρ...!!!

Σε νέο βίντεο της τουρκικής προπαγάνδας, με εφαλτήριο τη Μάχη του Μαντζικέρτ, οι Τούρκοι εμφανίζονται «κατακτητές» όλων, από την Αγία Σοφία...


Σε νέο βίντεο της τουρκικής προπαγάνδας, με εφαλτήριο τη Μάχη του Μαντζικέρτ, οι Τούρκοι εμφανίζονται «κατακτητές» όλων, από την Αγία Σοφία έως το τέμενος Αλ Ακσά της Ιερουσαλήμ, στέλνοντας για μία ακόμα φορά το μήνυμα της κατάκτησης όχι μόνο προς τους Έλληνες αλλά και τους Ισραηλινούς. Ίσως και στον κόσμο όλο.

Στο βίντεο τεσσάρων λεπτών, παραγωγής του υπουργείου Επικοινωνίας, γίνεται σαφής σύνδεση με τους σουλτάνους και τον Τούρκο Πρόεδρο.




Ωστόσο το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι η πλήρης αποκάλυψη των σχεδίων του Ερντογάν, αλλά και η προσπάθειά του να παρουσιάσει την Τουρκία ως την προστάτιδα των απανταχού μουσουλμάνων.

Στο βίντεο οι προπαγανδιστές του σουλτάνου φρόντισαν να βάλουν πλάνα από την Κάαμπα, τον ιερό χώρο δηλαδή όπου προσεύχονται οι μουσουλμάνοι στη Μέκκα και η οποία βρίσκεται στο έδαφος της Σαουδικής Αραβίας, ενώ κλείνει με μια πανοραμική άποψη του τεμένους Αλ Ακσά στην Ιερουσαλήμ (έδαφος του Ισραήλ), το οποίο αποτελεί και τον τρίτο ιερότερο χώρο του Ισλάμ, μετά τη Μέκκα και τη Μεδίνα.

Ο Ερντογάν δεν έχει διστάσει να βάλει να παίζουν ακόμα και παιδιά.

Πρόκειται για ένα αγόρι ντυμένο με τη στρατιωτική στολή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ένα κορίτσι που φορά στο κεφάλι του την τουρκική σημαία, ενώ κρατά ακόμη μια την οποία φιλά.

Το βίντεο αποτελεί μια συρραφή των ένδοξων στιγμών των Οθωμανών και της σύγχρονης Τουρκίας, με τον Ερντογάν να φαίνεται στα πλάνα να χαιρετά το ερευνητικό πλοίο Fatih.

Προς τόνωση του ηθικού του τουρκικού λαού αλλά και του στρατεύματος υπάρχουν πλάνα από τον τουρκικό στόλο, περίπολα του τουρκικού πεζικού, που «δένονται» με τους Οθωμανούς ιππείς και εφόδους του τουρκικού στρατού κατά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και εικόνες από τα αεροσκάφη επιδείξεων της Τουρκίας.

Στο τέλος του απίστευτου βίντεο οι γενίτσαροι με φόντο την Αγία Σοφία, υποδέχονται τον ηθοποιό που υποδύεται τον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή, ο οποίος βαδίζει προς τον ναό, ενώ το αμέσως επόμενο πλάνο δείχνει τον Ερντογάν να βαδίζει έξω από το προεδρικό μέγαρο επιχειρώντας τον συνειρμό.

Στη συνέχεια ακολουθούν πλάνα με τους ηθοποιούς που αναπαριστούν πέντε γενιές Τούρκων μέσα στην Αγία Σοφία (Αλπ Αρσλάν, Μωάμεθ κλπ), ενώ ακολουθούνται από Τούρκο σύγχρονο στρατιώτη και πολίτες.

Ο υπουργός Επικοινωνίας, Φαχρετίν Αλτούν, που ανήρτησε στο twitter του το βίντεο προχώρησε ένα βήμα παραπάνω αποκαλύπτοντας τα σχέδια του Ερντογάν, που δεν αποκλείεται να προκαλέσουν αντιδράσεις καθώς γράφει:

«Η Κόκκινη Μηλιά (Kizilelma) (σ.σ. ο όρος χρησιμοποιείται και από τους Τούρκους) για εμάς είναι μια μεγάλη και ισχυρή Τουρκία.

»Είναι η ένδοξη πορεία του Έθνους μας, που έγραψε έπη από το Μαντζικέρτ ως τις 15 Ιουλίου (σ.σ. απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν).

»Η Κόκκινη Μηλιά είναι το μεγάλο δέντρο όπου στη σκιά του πολλοί καταπιεσμένοι ξαποσταίνουν.

»Από το Γιβραλτάρ ως τη Χιτζάζ (Μέκκα) από τα Βαλκάνια ως την Ασία, όλη η ανθρωπότητα λαχταρά».