Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιμ Γιονγκ Ουν: Η αδερφή του απαντά με φωτογραφίες ότι δεν είναι σε κώμα... Αλλά κι αυτές αμφισβητούνται...

Ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι δεν είχαν πρόσβαση στην εκδήλωση και οι φωτογραφίες δεν μπορούσαν να πιστοποιηθούν Απάντηση δίνει το καθεστ...


Ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι δεν είχαν πρόσβαση στην εκδήλωση και οι φωτογραφίες δεν μπορούσαν να πιστοποιηθούν




Απάντηση δίνει το καθεστώς της Πιονγκγιάνγκ στις φήμες ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι σε κώμα για μήνες και γι’ αυτό παρέδωσε την εξουσία στην αδερφή του. Το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο έδωσε στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες του όπου απεικονίζεται γερός και υγιής να προεδρεύει συνάντησης την Τρίτη με το πολιτικό γραφείο του Εργατικού Κόμματος προκειμένου να συντονίσουν τις προσπάθειες πρόληψης κατά του κορονοϊού και του τυφώνα, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν μέσω του Associated Press, το οποίο επεσήμανε ότι οι ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι δεν είχαν πρόσβαση στην εκδήλωση και οι φωτογραφίες δεν μπορούσαν να πιστοποιηθούν.

Στη σύσκεψη αξιολογήθηκαν «κάποια ελαττώματα στην κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά της επιδημίας για τον έλεγχο της εισόδου του ιού», δήλωσε το KCNA σε ανακοίνωσή του. Η Βόρεια Κορέα δεν έχει αναφέρει ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού αλλά ο Κιμ είπε τον προηγούμενο μήνα ότι ο ιός θα μπορούσε να έχει εισέλθει στη χώρα και κήρυξε lockdown όταν ένας άνδρας αναφέρθηκε ότι είχε συμπτώματα.

Στη σύσκεψη συζήτησαν επίσης τα μέτρα έκτακτης ανάγκης για να περιορίσουν τις ζημιές και τις απώλειες από τον τυφώνα που πλήττει τη χώρα. Εδώ και μήνες κυκλοφορούν φήμες για την υγεία του Κιμ με πρώην βοηθό του να υποστηρίζει ότι ο ηγέτης του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ έπεσε σε κώμα πριν από μήνες έπειτα από μια βαριά επέμβαση στην καρδιά και πως οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι μαγνητοσκοπημένες από παλιά. Εξάλλου, θεωρείται ότι γι’ αυτό η αδερφή του βγήκε στο προσκήνιο αναλαμβάνοντας εξουσίες.pentapostagma.gr