Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μικρή Σπάρτη»: Η νέα σύμμαχος της Ελλάδας με τον σκληρό στρατό που φοβάται ο Ερντογάν πιο πολύ απ’ τη Γαλλία...!!!

Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητικότητά της επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι αυτή τη φορά είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, η Ελλάδ...

«Μικρή Σπάρτη»: Η νέα σύμμαχος της Ελλάδας με τον σκληρό στρατό που φοβάται ο Ερντογάν πιο πολύ απ’ τη Γαλλία

Την ώρα που η Τουρκία κλιμακώνει την προκλητικότητά της επιβεβαιώνοντας τη θεωρία ότι αυτή τη φορά είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα, η Ελλάδα προσπαθεί να χτίσει τις συμμαχίες της.





Εκτός από την Γαλλία η οποία είναι μια παραδοσιακή δύναμη με στρατό που βρίσκεται στη λίστα των πιο ισχυρών του κόσμου, η Ελλάδα απέκτησε έναν νέο σύμμαχο τον στρατό του οποίου φοβάται περισσότερο ο Ερντογάν.

Πρόκειται για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που συμμετείχαν με τέσσερα F- 16 σε αεροναυτική άσκηση με τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις στην ανατολική Μεσόγειο.

Τα ΗΑΕ έχουν έναν μικρό, αλλά πολύ σκληρό και αξιόμαχο στρατό που αποκαλείται «Μικρή Σπάρτη». Ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά τη δύναμη πυρός του και καταλαβαίνει ότι αν σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, τότε θα ανοίξει ένα νέο μέτωπο πολύ πιο δύσκολο απ’ τα ήδη υπάρχοντα.

Πρόκειται για μια κίνηση-ματ της Ελλάδας που απομακρύνει κι άλλο το ενδεχόμενο σύρραξης στην περιοχή καθώς ο Ερντογάν είναι απρόβλεπτος, παρορμητικός, μπορεί όμως να καταλάβει πότε είναι στριμωγμένος στα σχοινιά και πότε όχι! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι…https://instanews.gr