Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΕΓΑλΗ ΦΟΛΑ...!!! ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ - Γέρνει τραγικά η Φ/Γ ΚεμαλΡέϊς σε ΒΙΝΤΕΟ που δίνουν οι ίδιοι οι τούρκοι...!! ΜΠΑΖΕΙ ΝΕΡΑ από δεξιά εκτιμούν ειδικοί...!!

Του Χρήστου Μαζανίτη_ Η τουρκική φρεγάτα Kemal Reis φαίνεται ότι μετά την θερμή επαφή που είχε με την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ αντιμετωπίζει σοβα...



Του Χρήστου Μαζανίτη_ Η τουρκική φρεγάτα Kemal Reis φαίνεται ότι μετά την θερμή επαφή που είχε με την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα πλεύσης.




Στο βίντεο, που έδωσε στο φως της δημοσιότητας το ίδιο το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας, φαίνεται η φρεγάτα μπροστά από το σεισμογραφικό Oruc Reis. Το βίντεο δόθηκε προφανώς σε μια προσπάθεια να πείσουν ότι το καράβι είναι αξιόπλοο.

Μόνο, που στο λίγων δευτερολέπτων βίντεο, η φρεγάτα KEMAL REIS στο τέλος, και χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο αρχίζει να γέρνει προς τα αριστερά. Σαν να είχε νερά πρύμνα δεξιά κι ο κυβερνήτης να ρίχνει τη σαβούρα πλώρα αριστερά για να μπορέσει να το ισορροπήσει.

Για να έχει σαβούρα όμως, αυτού του μεγέθους, θα πρέπει από κάπου να είχε εισροή υδάτων. Μήπως τελικά τα πράγματα από την δεξιά πλευρά της τουρκικής φρεγάτας δεν είναι και τόσο καλά;

enikos.gr