Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κιμ Γιονγκ Ουν: «Απασφάλισε» και πάλι - Διαταγή να πυροβολείται όποιος πλησιάζει τα σύνορα

Πιο δραστικά μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, δεν γίνεται να πάρει! Μπορεί η Βόρεια Κορέα να διατυμπανίζει πως έχει ελάχισ...


Πιο δραστικά μέτρα για τον περιορισμό του κορονοϊού, δεν γίνεται να πάρει!




Μπορεί η Βόρεια Κορέα να διατυμπανίζει πως έχει ελάχιστα κρούσματα κορονοϊού, ωστόσο ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την πανδημία να εξαπλωθεί στην χώρα.
Κάπως έτσι, σύμφωνα με το Radio Free Asia, ο Κιμ αποφάσισε να δώσει εντολές που είναι βγαλμένες από ταινίες του Χόλιγουντ στους συνοριοφύλακες: Να εκτελέσουν όποιον δουν να πλησιάζει τα σύνορα από την Κίνα!




Ο Βορειοκορεάτης δικτάτορας θεωρεί πως με τον τρόπο αυτό θα παραμείνει η χώρα του ανέγγιχτη από τον covid-19 καθώς πιστεύει πως η Κίνα αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την εξάπλωση του ιού.

Έτσι, σε περίπτωση που οποιοσδήποτε πλησιάσει σε απόσταση του ενός χιλιομέτρου τα σύνορα, τότε αυτόματα θα πυροβολείται, κάτι όμως που αν και εφόσον ισχύσει, θα βάλει «φωτιά» στην ήδη εύφλεκτη κορεατική χερσόνησο.

Να σημειώσουμε φυσικά πως η πανδημία του κορονοϊού ξεκίνησε από την Κίνα τον Δεκέμβριο του 2019 και μέχρι σήμερα έχουν μολυνθεί περισσότεροι από 24 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως.