Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έβρος: Κονβόι με πολυτελή αυτοκίνητα κλεμμένα από τη Νορβηγία... Τα πήγαιναν στην τουρκία...

Φρένο στην προσπάθεια του κυκλώματος να φυγαδεύσει μέσω της χώρας μας προς την Τουρκία πολυτελή αυτοκίνητα Φρένο στην προσπάθεια ...

Evros-klemmena-IX

Φρένο στην προσπάθεια του κυκλώματος να φυγαδεύσει μέσω της χώρας μας προς την Τουρκία πολυτελή αυτοκίνητα




Φρένο στην προσπάθεια οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος να φυγαδεύσει μέσω της χώρας μας προς την Τουρκία πολυτελή αυτοκίνητα που είχαν κλαπεί από τη Νορβηγία, έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων στον Έβρο.

Όταν κατέφθασαν ο ένας μετά τον άλλο τρεις αλλοδαποί οδηγώντας ο καθένας από ένα πολυτελές Ι.Χ. αυτοκίνητο με σκοπό να περάσουν τα σύνορα, οι αστυνομικοί έκαναν ενδελεχή έλεγχο από τον οποίο διαπίστωσαν ότι και τα τρία οχήματα ήταν καταχωρημένα από τις αρχές της Νορβηγίας ως κλεμμένα, υπεξαιρεθέντα ή απολεσθέντα, ενώ οι άδειες κυκλοφορίας τους ήταν πλαστές.

Οι αλλοδαποί οδηγοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κλοπή και πλαστογραφία με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ τα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν μαζί με τις πλαστές άδειες κυκλοφορίας και όσα χρήματα είχαν μαζί τους και θα αποσταλούν στη Νορβηγία.