Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τελικά δεν σχημάτισε Σταυρό με τα δάκτυλα ο Πέλκας – Τι εξήγησε ο ίδιος και με ποιου υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ την κόρη είναι μαζί

Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-1 στην Τούμπα. Ο τρόπος του ο αρχηγός του Δικεφ...


Ο Δημήτρης Πέλκας πέτυχε το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ στη μεγάλη νίκη επί της Μπεσίκτας με 3-1 στην Τούμπα.




Ο τρόπος του ο αρχηγός του Δικεφάλου πανηγύρισε το τέρμα του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στην Τουρκία.

Οι Τούρκοι θεώρησαν ότι ο Έλληνας άσος σχημάτισε σταυρό με τα δάχτυλά του θέλοντας να προκαλέσει, όπως υποστήριζαν.

Ωστόσο, ο Πέλκας φρόντισε να δώσει την εξήγησή του μέσω instagram λόγοντας ότι δεν σχημάτισε σταυρό αλλά το αρχικό γράμμα του ονόματος της κοπέλας του, το «Κ».

«Είναι το «Κ» παιδιά. Το πρώτο γράμμα της κοπέλας μου. Τίποτε περισσότερο» φρόντισε να διευκρινίσει ο Πέλκας.

Δείτε την φωτογραφία που δημοσιεύει το Metrosport:



Η… εκλεκτή, είναι η κόρη του πρώην Υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα, ο οποίος μίλησε στον Metropolis για την σχέση του, ξεκαθαρίζοντας οτι δεν επεμβαίνει σε τέτοια πράγματα.

«Δεν μας πέφτει λόγος σε εμάς τους γονείς το τι θα κάνουν τα παιδιά, εμείς παρακολουθούμε. Δεν είναι στο… FIR των γονέων αυτά τα πράγματα», είπε γελώντας και συνέχισε για την επιτυχία του ΠΑΟΚ: «Είμαι χαρούμενος γιατί είμαι Κωνσταντινουπολίτης, ήταν ένα όμορφο αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν. Φυσικά και θέλω να έχει επιτυχίες ο ΠΑΟΚ»

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Είναι καλό παιδί ο Δημήτρης Πέλκας. Οι Τούρκοι λένε γενικότερα ανοησίες, ακόμη και σε επίπεδο υψηλότερο. Η μικρή είναι ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς! Είναι φοιτήτρια Ιατρικής η κόρη μου και πολύ καλό παιδί. Δεν τη συμβουλεύω να μην ασχοληθεί με την πολιτική. Αν παρ’ όλα αυτά θέλει κάποιος να συμβάλει στα κοινά μπορεί να το κάνει και εκτός πολιτικής».