Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηγέτης Του BLM Υπερασπίζεται Τις Λεηλασίες Επειδή «Οι ΗΠΑ Κλέβουν Διαμάντια Και Πετρέλαιο»!

Παλιότερα είχε πει: "Εάν αυτή η χώρα δεν μας δώσει αυτό που θέλουμε, τότε θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα και θα το αντικαταστήσουμε&...

Ηγέτης του BLM υπερασπίζεται τις λεηλασίες επειδή «οι ΗΠΑ κλέβουν ...

Παλιότερα είχε πει: "Εάν αυτή η χώρα δεν μας δώσει αυτό που θέλουμε, τότε θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα και θα το αντικαταστήσουμε"




"Έτσι, όταν η Αμερική πηγαίνει και κλέβει διαμάντια και πετρέλαιο, ποιος μπορεί να μας αποκαλεί εμάς τρομοκράτες; Όταν η αμερικανική κυβέρνηση πηγαίνει και λεηλατεί διαφορετικές χώρες, ποιος μας αποκαλεί εμάς τρομοκράτες;", αναφώνησε ο Hawk Newsome, επικεφαλής του κλάδου BLM της Νέας Υόρκης, αρνούμενος να καταδικάσει την κάθε λεηλασία ως μια ηθικά αμφισβητήσιμη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με την Martha MacCallum του Fox News Channel.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Newsome προκάλεσε αντιπαραθέσεις. Τον Ιούνιο, ο Newsome έκανε προκλητικές παρατηρήσεις λέγοντας: "Εάν αυτή η χώρα δεν μας δώσει αυτό που θέλουμε, τότε θα καταστρέψουμε αυτό το σύστημα και θα το αντικαταστήσουμε" , κάτι το οποίο καταδικάστηκε από τον Πρόεδρο Τραμπ ως "Προδοσία, Στάση, Εξέγερση!"

Μόνο που το εν λόγω άτομο είναι αμφιλεγόμενο και εντός του κινήματος.

"Ο Hawk Newsome δεν έχει καμία σχέση με το Παγκόσμιο Δίκτυο Black Lives Matter", δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος του δικτύου Kailee Scales στο Associated Press. Ο Newsome ξεκίνησε τη συνέντευξη με την MacCallum με πυρά ενάντια στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Rudy Guiliani, ο οποίος είχε επικρίνει το Black Lives Matter ως «εγχώρια τρομοκρατική οργάνωση», αλλά γρήγορα ξέφυγε όταν η MacCallum έπαιξε ένα βίντεο της διοργανώτριας του BLM του Σικάγου Ariel Atkins που εξηγούσε την λεηλασία ως «αποζημιώσεις».

«Δεν με νοιάζει αν κάποιος αποφασίσει να λεηλατήσει ένα Gucci ή ένα Macy's ή ένα Nike επειδή αυτό διασφαλίζει ότι το άτομο θα φάει», δήλωσε η Atkins την περασμένη εβδομάδα.“Αυτό εξασφαλίζει ότι το άτομο έχει ρούχα. Αυτό είναι αποζημίωση. Αυτό είναι αποζημιώσεις. "

"Συμφωνείτε με την Ariel Atkins σχετικά με αυτό;" ρώτησε η MacCallum.

“Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το πρόβλημα με την καταπίεση και την λευκή υπεροχή είναι ότι η λευκή υπεροχή θα σας κάνει να επικρίνετε τους καταπιεσμένους και να λατρεύετε τους καταπιεστές. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι για τις αποζημιώσεις, κόψτε την επιταγή. Και δεν μιλάμε για τις καθημερινές τσέπες των Αμερικανών, μιλάμε για τράπεζες… που επωφελήθηκαν από τη δουλεία. Άλλες ασφαλιστικές εταιρείες που πούλησαν ασφαλιστήρια συμβόλαια σε ...Μιλάμε για την αμερικανική κυβέρνηση που ιδρύθηκε στις πλάτες των σκλάβων " είπε ο ακτιβιστής.