Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τρίκαλα: Νεκρός 57χρονος σε τροχαίο! “Καρφώθηκε” σε κολόνα και έπεσαν πάνω του χιλιάδες volt

Την ζωή του έχασε ένας 57χρονος άνδρας στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου – Πατουλιάς στο νομό Τρικάλων, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκι...


Την ζωή του έχασε ένας 57χρονος άνδρας στην επαρχιακή οδό Μεγαλοχωρίου – Πατουλιάς στο νομό Τρικάλων, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και “καρφώθηκε” σε κολόνα της ΔΕΗ.





Ο 57χρονος οδηγός κατευθυνόταν από Μεγαλοχώρι προς Πατουλιά και μετά από 2 περίπου χλμ. σε μια επικίνδυνη στροφή καρμανιόλα (έχουν γίνει κι άλλες φορές τροχαία ατυχήματα), ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου για άγνωστο λόγο, χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα όπως φαίνεται, πάνω σε χοντρό στύλο της ΔΕΗ, με καλώδια υψηλής τάσης, την έσπασε και το αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα.

Έπεσαν πάνω του τα καλώδια!

Πάνω στο αυτοκίνητο έπεσαν όλα τα καλώδια και μέχρι να έρθει το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ δεν μπορούσε κανείς να πλησιάσει.

Στο σημείο κατέφθασαν άμεσα Πυροσβέστες με δύο οχήματα, πλήρωμα διασωστών του ΕΚΑΒ και άντρες της Αστυνομίας, που διέκοψαν την κυκλοφορία για ασφάλεια.

Ο οδηγός που ήταν εγκλωβισμένος βρήκε ακαριαίο θάνατο από τα βαριά τραύματα, είτε πιθανόν και από ηλεκτροπληξία. Αυτό θα διαπιστωθεί από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που θα γίνει μάλλον αύριο το πρωί.

Μόλις το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έκοψε την ηλεκτροδότηση και απομάκρυνε τα καλώδια, άρχισε η επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεκρού οδηγού.

Μετά από αρκετή ώρα, τον άτυχο άντρα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου έγινε και η επίσημη διαπίστωση θανάτου.

Πρόκειται για τον 57χρονο Σ.Μ. με καταγωγή από χωριό της περιοχής, πατέρα ενός παιδιού, κάτοικο Αθηνών. Αυτή την περίοδο είχε έρθει να δει τους ηλικιωμένους γονείς του.