Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

17χρονος που σκότωσε 2 διαδηλωτές στις ΗΠΑ: Πήγαν πρώτοι να τον εκτελέσουν με όπλο αλλά τους πρόλαβε! (βίντεο)

Νέα στοιχεία, έρχονται στην επιφάνεια για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου, όπου ο 17χρονος Κάιλ Ρίτενχαους που προστάτευε περι...

17χρονος που σκότωσε 2 διαδηλωτές στις ΗΠΑ: Πήγαν πρώτοι να τον εκτελέσουν με όπλο αλλά τους πρόλαβε! (βίντεο)

Νέα στοιχεία, έρχονται στην επιφάνεια για το περιστατικό που κάνει τον γύρο του κόσμου, όπου ο 17χρονος Κάιλ Ρίτενχαους που προστάτευε περιουσία μαγαζιών στην πόλη Κενόσα του Ουισκόνσιν, από διαδηλωτές κατά της αστυνομικής βίας, πυροβόλησε 3 και σκότωσε 2 εξ' αυτών.






Στην αρχή όλοι έκαναν λόγο για μαζική δολοφονία αλλά όπως φαίνεται από βίντεο που ήρθαν στην επιφάνεια τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς.

Όλα ξεκίνησαν όταν διαδηλωτές για άγνωστο λόγο ξεκίνησαν να καταδιώκουν τον 17χρονο, στον οποίον πρώτα είχαν ρίξει σπρέι πιπεριού!
Σύμφωνα με πληροφορίες και βίντεο, ο πρώτος νεκρός διαδηλωτής, ο Τζόζεφ Ρόσενμπαουμ ο οποίος ήταν παιδόφιλος 3ου βαθμού, καταδίωκε τον Ρίτενχαους πριν ο 17χρονος τον πυροβολήσει.

Μάλιστα από την αρχή της διαδήλωσης ο Ρόσενμπαουμ βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση κι επιτίθονταν στους παρευρισκόμενους, προκαλώντας τους να τον πυροβολήσουν!

Ο πρώτος πυροβολισμός του Ρόσενμπαουμ



Μετά τον πυροβολισμό δεκάδες διαδηλωτές συνέχισαν να καταδιώκουν τον Ρίτενχαους με τον ίδιο να προσπαθεί να ξεφύγει, όταν σκοντάφτει και πέφτει κάτω τον κλοτσούν στο κεφάλι και τον χτυπούν με σκέιτμπορντ.

Αυτός τότε ενώ δέχεται τα χτυπήματα πυροβολεί έναν εξ αυτών που τον χτυπούν.



Το πιο σοκαριστικό όμως είναι πως το τρίτο άτομο που πυροβόλησε και τραυμάτισε στο χέρι, ο 26χρονος Γκέιτζ Γκροσκρουτζ πήγε πρώτος να τον εκτελέσει σημαδεύοντας τον με πιστόλι στο κεφάλι, πριν ο 17χρονος με ψυχραιμία σημαδέψει και τον πυροβολήσει στο χέρι που κρατούσε το όπλο!

Δείτε εικόνες και βίντεο με τον 26χρονο να σημαδεύει στο κεφάλι τον Ρίτενχαους έτοιμος να τον εκτελέσει.



Ο 17χρονος συνελήφθη και κρατείται, ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Ήδη γνωστός συντηρητικός δικηγόρος ανέλαβε δωρεάν την υπεράσπισή του 17χρονου, ενώ πολλές προσωπικότητες έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για τον Ρίτενχαους λέγοντας πως βρίσκονταν σε καθαρή αυτοάμυνα.