Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χτύπησε το 112 στα Χανιά – Δεν έχουν σχέση με γάμο τα κρούσματα στην Κοζάνη

Την προσοχή όσων βρίσκονται στα Χανιά εφιστά με νέο μήνυμά της από το 112 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή τον ολοένα κα...


Την προσοχή όσων βρίσκονται στα Χανιά εφιστά με νέο μήνυμά της από το 112 η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, με αφορμή τον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό νέων κρουσμάτων στην πόλη.




Το μήνυμα έφθασε στα κινητά των πολιτών στις 14:36 και ανέφερε: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς.»

Δείτε το μήνυμα που έφτασε στα κινητά των πολιτών:





Στη Κοζάνη περισσότερες από 70 δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στο κέντρο υγείας Σιάτιστας, για τον επανέλεγχο των αρχικών δειγμάτων αλλά και νέων που ελήφθησαν από την ευρύτερη περιοχή.

«Δεν ενοχοποιείται κανένας γάμος για την αύξηση των θετικών κρουσμάτων» τονίζει ακόμα μια φορά ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής, απαντώντας σε δημοσιεύματα, παρά μόνο η μετακίνηση πολιτών στην περιοχή για το καλοκαίρι και τη γιορτή του 15αύγουστου στην γενέτειρά τους και η επιστροφή των κατοίκων από τις διακοπές.

Σε ότι έχει να κάνει με τα Γιάννενα 17 αστυνομικοί έχουν τεθεί σε καραντίνα.