Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Να θεσπιστεί ιδιώνυμο αδίκημα η επίθεση σε αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας»

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Αττικής Ολόκληρη η ανακοίνωση: Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής είχαμε προ...

Διαβάστε αναλυτικά και ονομαστικά τις κρίσεις Αξιωματικών της ΕΛ ...

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Αττικής

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής είχαμε προτείνει και επαναφέρουμε την πρόταση μας για την ψήφιση ως ιδιώνυμο αδίκημα την επίθεση σε αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας.




«Οποιοσδήποτε, είτε μόνος του είτε ενωμένος με έτερα άτομα, επιχειρεί ή στρέφεται με οποιονδήποτε τρόπο εναντίων αστυνομικών υπαλλήλων κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους και τους προξενεί σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας τους τιμωρείται με κάθειρξη. Σε κάθε περίπτωση αποκλείεται η μετατροπή ή η αναστολή της ποινής».

Για άλλη μία φορά οι σκληρά εργαζόμενοι αστυνομικοί, εν ώρα υπηρεσίας είχαν έξι τραυματίες με σοβαρές σωματικές κακώσεις και με άμεσο κίνδυνο για την ίδια τους τη ζωή.

Για άλλη μία φορά η Ελληνική Αστυνομία καλείται να επωμισθεί τις ευθύνες που δεν της αναλογούν.

Για άλλη μία φορά οι Έλληνες Αστυνομικοί μεταλλάσσονται από δημοκράτες σε φασιστοειδή, από επαγγελματίες σε ερασιτέχνες και από εκπαιδευμένοι σε ανεκπαίδευτοι.

Καλούμε τον πολιτικό κόσμο της χώρας μας αν σέβεται και ενδιαφέρεται για τον Έλληνα Αστυνομικό να ψηφίσει την πρόταση μας.

Πρέπει άπαντες επιτέλους ξεκάθαρα να τοποθετηθούν χωρίς περιστροφές και μισόλογα.

Με αγωνία θα περιμένουμε το αυτονόητο και ελπίζουμε να σταματήσουμε να είμαστε τα ευκαιριακά κατά το δοκούν θύματα.

Υ.Γ. Ο φερόμενος Αξιωματικός που κατηγορείται ότι απέτρεψε με τις ενέργειες του τη σύλληψη ατόμου κατά τη διάρκεια της χθεσινής πορείας διαμαρτυρίας δεν είναι μέλος της Ένωσης μας, διότι η οργανική του Υπηρεσία είναι εκτός του λεκανοπεδίου της Αττικής και καταστατικά δεν έχει δικαίωμα να εγγραφεί στην Ένωση μας.

Για το Δ.Σ