Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λιβύη: «Ο αγαπημένος στρατός» του Ερντογάν απειλεί με σφοδρή επίθεση τις δυνάμεις του Χάφταρ

O συνταγματάρχης του Σάρατζ, Μοχάμεντ Κανούνου, στη Λιβύη, δήλωσε σήμερα πως είναι «ώρα να χτυπήσουμε εκείνους που άρπαξαν το πετρέλαιο ...

Λιβύη

O συνταγματάρχης του Σάρατζ, Μοχάμεντ Κανούνου, στη Λιβύη, δήλωσε σήμερα πως είναι «ώρα να χτυπήσουμε εκείνους που άρπαξαν το πετρέλαιο και τον πλούτο μας».




Πιο συγκεκριμένα, ο συνταγματάρχης του Σάραντζ, Κανούνου, δήλωσε σε εξαιρετικά έντονο ύφος πως «η ώρα έφθασε να γυρίσει το πετρέλαιο στα χέρια μας, και με τη βοήθεια του να χτυπήσουμε τα αμαρτωλά χέρια, τελειώνοντας έτσι την παρουσία των μισθοφόρων που υποστηρίζουν τους εγκληματίες πολέμου της χώρας».




Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο Κανούνου δήλωσε πως ο στρατός του είναι έτοιμος να πάρει πίσω τις «απαχθείσες» πόλεις έτσι ώστε να επανέλθει ο νόμος και η ασφάλεια και να γυρίσουν πίσω οι εκτοπισμένες οικογένειες.

Τέλος, αναφορικά με τους υποστηρικτές του Στρατηγού Χάφταρ, ο συνταγματάρχης του Σάρατζ, δήλωσε πως η απάντηση μας σε εκείνους θα είναι «όχι αυτή που ακούτε, αλλά η απάντηση που θα δείτε άμεσα».

Πηγή: ΑΜΝ