Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΝΙΚΟΣ...!! Αγνωστο Υποβρύχιο ΕΣΠΑΣΕ την τουρική διάταξη και τρύπωσε στον κόλπο της Σύρτης...!! Σήκωσαν ελικόπτερα οι 4 τουρκικές φρεγάτες και το ΄έψαχναν μάταια... ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...;;;

Τέσσερις τουρκικές φρεγάτες κλάσης "G" επιχειρούν αυτή την στιγμή στα ανοικτά των λιβυκών ακτών αναφέρουν πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ ...

Τουρκικά ASW ελικόπτερα σε μανιασμένη καταδίωξη «άγνωστου υποβρυχίου» στον Κόλπο της Σύρτης - Ήταν ελληνικό;

Τέσσερις τουρκικές φρεγάτες κλάσης "G" επιχειρούν αυτή την στιγμή στα ανοικτά των λιβυκών ακτών αναφέρουν πληροφορίες του ΓΕΕΘΑ και πιο συγκεκριμένα εντός του Κόλπου της Σύρτης, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού:






Εχθές παρατηρήθηκε έντονη πτητική δραστηριότητα με πτήσεις τουρκικών S-70B-8 Seahawk από τις φρεγάτες, οι οποίες εκτελούσαν συνεχείς πτήσεις προς και από το λιβυκό έδαφος.

Στην μία περίπτωση υποστήριζαν με ειδικές δυνάμεις την επίσκεψη του αρχηγού του τουρκικού Ναυτικού στην Τρίπολη, ενώ σε άλλες είχαν εξαπολύσει υποβρύχιο κυνήγι για υποβρύχιο που είχε εντοπιστεί στην περιοχή.

Ποιο ήταν αυτό το υποβρύχιο είναι άνγωστο. Φήμες λένε «γαλλικό», αλλά μία πηγή του ΥΠΕΘΑ που ξέρει πολλά περί τις κινήσεις του ελληνικού ΠΝ, σημείωνε ότι «Δεν θα ήταν παράδοξο να υπάρξει μέτρηση των συνθηκών επιχειρήσεων στην περιοχή από ένα σύγχρονο ελληνικό Type 214».