Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απαγωγή μαθήτριας:Τι λέει η 33χρονη μέσα από τις φυλακές

Μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα που κρατείται η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας λύνει τη σιωπ...



Μέσα από τις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα που κρατείται η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης μαθήτριας λύνει τη σιωπή της.




Σε αποκλειστικές δηλώσεις της στην εκπομπή Live News στο Mega, η κατηγορούμενη προσπαθεί να αμβλύνει την αντιπαράθεση με τον πρώην σύντροφό της και επιμένει ότι δεν έβλαψε με κανένα τρόπο το μικρό κορίτσι.

«Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει ότι τα τελευταία επτά χρόνια της συμβίωσής μας ήταν σχεδόν άνεργος. Είχε μεταβιβάσει την ατομική επιχείρησή του. Τα χρήματα από την πώληση τα σκόρπισε. Είχαμε πρόβλημα επιβίωσης. Εξαναγκάστηκα σε δεύτερη «δουλειά». Πονάω για το παιδί μας. Ποια μάνα δεν νιώθει άσχημα μακριά;




Ας μην μου επιτίθεται. Δεν θέλω πόλεμο μαζί του. Ξέρει τι συμφωνήσαμε για το παιδί. Με ενοχοποιούν όλοι χωρίς μέτρο. Δεν έχω κάνει κακό στη 10χρονη. Να της προσφέρω ήθελα. Θα βγει η αλήθεια».

Ο πρώην συζυγός της όμως έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος της, προσπαθώντας όπως λέει να προστατέψει το παιδί του.

Την ίδια ώρα, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το περιεχόμενο από το κινητό και τον υπολογιστή της. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κληθούν νέοι μάρτυρες να καταθέσουν στην υπόθεση, σύμφωνα με τη δικηγόρο υπεράσπισης κ. Ανάσογλου.

Κρίσιμες ωστόσο για τις έρευνες της αστυνομίας είναι σύμφωνα με το Mega οι λεπτομέρειες που θύμηθηκε και περιέγραψε στις Αρχές η 10χρονη για τα όσα είδε και άκουσε.

«Μου είπε ότι ''θα κάνουμε μπάνιο τώρα'', αλλά χτύπησε το τηλέφωνό της και μάλλον μιλούσε με μια γυναίκα. Δεν μπορούσε να καταλάβω αν ήτνα γυναίκα ή άντρας αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή»

- Άκουσες τι είπαν;

«Κάτι άκουσα, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μια επιταγή, νομίζω, είπε. Τότε η 33χρονη απάντησε ''τόσα πολλά λεφτά'' και αμέσως πάρα πολύ γρήγορα πήγε και αγόρασε φαγητά για να φάμε. Πήρε πίτσα και άλλα πράγματα. Μέσα στη σακούλα με τα φαγητά είδα κάτω αυτήν την επιταγή που σας έλεγα»

- Παρατήρησες κάτι πάνω στην επιταγή;

«Όχι, δεν είδα ήταν χρώμα κίτρινο, μόνο αυτό είδα»

Κι ενώ η 10χρονη φαίνεται να περιγράφει ότι η 33χρονη της έβαψε το πρόσωπο χωρίς τη θέλησή της και την κακοποίησε, η κατηγορούμενη μέσω του δικηγόρου της, παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

«Η 10χρονη η οποία έμεινε δυόμιση μέρες μαζί της και έδειχνε ευχαριστημένη, ικανοποιημένη διότι έπαιξαν, γέλασαν, έφαγαν, έβγαλαν αυθόρμητα σέλφι όταν είχαν χρησιμοποιήσει μακιγιάζ και ρουζ στα μάγουλα χωρίς πρόθεση εκ μέρους της εντολεώς μου να βλάψει την ανήλικη».

Η 33χρονη ζήτησε να μην κατατεθεί αίτηση αποφυλάκισής της εκτιμώντας ότι σύντομα θα προκύψουν νέα στοιχεία στην υπόθεση που θα ξεκαθαρίζουν το τοπίο.