Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλιούπολη : Έτσι αποκαλύφθηκε η σχέση του καθηγητή με την με την 14χρονη μαθήτρια

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την υπόθεση της σχέσης που διατηρούσε ο 44χρονος καθηγητής με την 14χρονη μαθήτριά του στην περιο...

Ηλιούπολη : Έτσι αποκαλύφθηκε η σχέση του καθηγητή με την με την 14χρονη μαθήτρια

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο από την υπόθεση της σχέσης που διατηρούσε ο 44χρονος καθηγητής με την 14χρονη μαθήτριά του στην περιοχή της Ηλιούπολης.





Πρόκειται για καθηγητή Φυσικής και Μαθηματικών, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ύστερα από καταγγελία της μητέρας της, η οποία αντιλήφθηκε τυχαία το περιστατικό.




Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το μυστικό του 44χρονου πρόδωσαν οι φωτογραφίες στο κινητό της 14χρονης μαθήτριας, οι οποίες και ανάγκασαν τον καθηγητή να ομολογήσει την πράξη του.

Αυτή τη στιγμή πλέον οι έρευνες εστιάζουν στη γενικότερη δραστηριότητα του καθηγητή, συγκεκριμένα επιχειρείται να εξακριβωθεί εάν ο άντρας είχε συνάψει σχέση και με άλλες ανήλικες.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και συνιστούν στους γονείς να είναι προσεκτικοί με τις επαφές των παιδιών τους και να μιλούν μαζί τους.

Η προσέγγιση
Ο καθηγητής, που ομολόγησε την πράξη του, φέρεται να προσέγγισε την 14χρονη πριν από περίπου ένα χρόνο και ύστερα από επίμονο φλερτ, τελικά κατάφερε να την πείσει να συνάψουν σχέση. Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι δυο τους έβγαιναν συχνά ραντεβού, χωρίς να έχει καταλάβει κανείς από το περιβάλλον της ανήλικης τίποτα.

Ο 44χρονος, που μένει στην Αργυρούπολη με την οικογένειά του και τα δύο του παιδιά, είχε πάει τα τελευταία χρόνια στην Ηλιούπολη καθώς διορίστηκε με οργανική θέση στο συγκεκριμένο σχολείο.

Πώς αποκαλύφθηκε η σχέση
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σχέση ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο, με τον εκπαιδευτικό να προσεγγίζει αρχικά φιλικά το 13χρονο τότε κορίτσι.

Άρχισε να της ασκεί πίεση και κάποια στιγμή την έπεισε να συνάψουν δεσμό. Οι δύο τους είχαν κοινές εξόδους για μήνες, κανείς δεν το είχε αντιληφθεί.

Οι αποκαλύψεις και η ανάμειξη της αστυνομίας, έγινε όταν η μητέρα της ανήλικης είδε τυχαία τον καθηγητή και την κόρη της, σε ραντεβού. Αμέσως ειδοποίησε την υποδ/νση προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και πολύ γρήγορα ο καθηγητής βρέθηκε απέναντι σε αστυνομικούς. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό του δεν του άφηναν πολλά περιθώρια.