Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ: Μαύρη ιδιοκτήτρια καταστήματος στο Μπρονξ ξεσπά για τις λεηλασίες και γίνεται viral [βίντεο]

Viral έχει γίνει η διαμαρτυρία μιας έγχρωμης γυναίκας, συνιδιοκτήτριας καταστήματος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, που είδε τους κόπους μ...

Λεηλασία κατάστημα στην Νέα Υόρκη

Viral έχει γίνει η διαμαρτυρία μιας έγχρωμης γυναίκας, συνιδιοκτήτριας καταστήματος στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, που είδε τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται μέσα σε λίγα λεπτά μετά τις επιθέσεις και τις λεηλασίες που ακολούθησαν των διαδηλώσεων για την δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.




Και μπορεί ένα από τα συνθήματα να ήταν το «Black Lives Matter», ωστόσο όπως φαίνεται δεν το ενστερνίστηκαν όλοι. Συγκεκριμένα, πολλές από τις διαδηλώσεις δεν έκλεισαν ειρηνικά, με κάποιους να βρίσκουν την ευκαιρία να κάνουν πλιάτσικο σε καταστήματα.

Μία εξ αυτών που είδε τους κόπους της να εξανεμίζονται μέσα σε λίγα λεπτά είναι και η έγχρωμη συνιδιοκτήτρια ενός μικρού καταστήματος ντελί, του Valentine Deli Corp στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, της οποίας το μικρό κατάστημα διέλυσαν διαδηλωτές.

Ξεσπά η ιδιοκτήτρια του καταστήματος: Βρείτε δουλειά!

Στο ξέσπασμά της, αναφέρει: «Μην μου λέτε ότι οι ζωές των μαύρων μετράνε. Λέτε ψέματα. Δείτε τι έκαναν στο μαγαζί μου. Θέλατε να καταστρέψετε το μαγαζί μου. Θέλατε λεφτά. Βρείτε δουλειά, όπως έκανα κι εγώ. Όχι να καταστρέφετε τους κόπους άλλων».