Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Σάλος με το πάρτι φοιτήτριας που διαγνώστηκε με κορονοϊό - Είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας;

Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη για το πάρτι που διοργάνωσε στο Πανόραμα μια φοιτήτρια η οποία διαγνώστηκε με κορονοϊό, αφού επέσ...


Σάλος έχει προκληθεί στη Θεσσαλονίκη για το πάρτι που διοργάνωσε στο Πανόραμα μια φοιτήτρια η οποία διαγνώστηκε με κορονοϊό, αφού επέστρεψε στο Λονδίνο. Η φοιτήτρια σπουδάζει στη Μεγάλη Βρετανία και αφού μετέβη αεροπορικώς, με έκτακτη πτήση, στη Βουλγαρία, ήρθε στην Ελλάδα οδικώς.




Ωστόσο, όχι μόνο δεν μπήκε σε καραντίνα 14 ημερών όπως έπρεπε, αλλά έκανε πάρτι με περίπου 30 άτομα. Η φοιτήτρια εμφανίζει ήπια συμπτώματα και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. Πλέον ιχνηλατούνται όλες οι επαφές της. Ήδη έχουν ληφθεί δείγματα και ευτυχώς τα πρώτα επτά εξ αυτών έχουν βγει αρνητικά. Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της της ΕΡΤ Λ. Χριστάρα, μέλος από το στενό συγγενικό της περιβάλλον απορρίπτει τις πληροφορίες ότι η κοπέλα έκανε πάρτι με αφορμή την επιστροφή της. Όπως αναφέρουν η κοπέλα είχε νοσήσει στο Λονδίνο στις αρχές Μαΐου με πολύ ήπια συμπτώματα, ανέρρωσε, υποβλήθηκε σε τεστ και στις 29 Μαΐου ήρθε στην Ελλάδα.

Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη έκανε rapid test το οποίο βγήκε αρνητικό, στη συνέχεια έκανε μοριακό, το οποίο βγήκε θετικό με πολύ χαμηλό ιικό φορτίο. Σημειώνουν ότι στο μεσοδιάστημα ήταν στο σπίτι της ωστόσο ήρθε σε επαφή με συνολικά 15 άτομα τα οποία έχουν υποβληθεί σε έλεγχο και όσα αποτελέσματα έχουν βγει είναι αρνητικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή "Ευτυχείτε" του ΟPEN, η 26χρονη προέρχεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον καλλιτεχνικό χώρο. Μάλιστα, όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας.