Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιατρός μαϊμού: Αυτό είναι το διαβατήριο του ανθρώπου με τα χίλια πρόσωπα

Διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει το διαβατήριο που χρησιμοποιούσε, με το όνομα “Νίκος Κοντός” και περιγράφει πως επρόκειτο...


Διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνει το διαβατήριο που χρησιμοποιούσε, με το όνομα “Νίκος Κοντός” και περιγράφει πως επρόκειτο για έναν άνθρωπο με πολλά “πρόσωπα“, που τα χρησιμοποιούσε για να εμφανίζει τον εαυτό του. Σύμφωνα με τις παραπάνω πληροφορίες, έλεγε πως ήταν γόνος εύπορων οικογενειών, ανιψιός του Νιάρχου ή ότι είχε παντρευτεί μία ανιψιά του Λιβανού.




Η σύζυγός του, με καταγωγή από γειτονική χώρα, (αλβανία), εμφανιζόταν ως κόρη γνωστού εφοπλιστή από τον Λίβανο. Υποστήριζε πως είχε υψηλές γνωριμίες και διασυνδέσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του πολιτικού και δικαστικού χώρου της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ είχε δηλώσει… ως και πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας και υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος του Ερυθρού Σταυρού δείχνοντας πλαστή κάρτα μέλους.

Ο 47χρονος παρουσίαζε τον εαυτό του ως βαθιά θεοσεβούμενο, με άριστες επαφές με μονές του Αγίου Όρους, αλλά και με το… Βατικανό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, σε πολυτελή βίλα όπου ζούσε, βρέθηκαν καντήλια, κεριά και εικόνες, που ενδέχεται να εμπίπτουν στον νόμο περί αρχαιοτήτων. Η μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού, για τον θάνατο του οποίου κατηγορείται ο 47χρονος δήλωσε πως εκείνος εντόπιζε αδύναμους και απελπισμένους ανθρώπους σε μοναστήρια και εκκλησίες.

“Ο άνθρωπος αυτός είχε ένα ταλέντο, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω, στο να πείθει. Και οποιαδήποτε αμφιβολίες ήξερε να τις καλύπτει. Ακόμα και αν του λέγαμε ότι αυτά που μας λέτε έρχονται σε σύγκρουση με αυτά που μας λένε Έλληνες γιατροί, έλεγε πως ‘αυτοί δεν ξέρουν γιατί όσα βλέπουν αυτοί σε ένα χρόνο εγώ τα βλέπω στην Ελβετία σε μία μέρα‘”, ανέφερε η μητέρα.

Ο 47χρονος συνελήφθη την Τετάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις ανθρωποκτονίας, απάτης, διακίνησης ναρκωτικών και αντιποίησης ιατρικού λειτουργήματος. Φέρεται αν είχε πείσει ασθενείς ή κηδεμόνες ανήλικων ασθενών, με βαριές ασθένειες να διακόψουν τις θεραπείες, με αποτέλεσμα δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 16 ετών, και ένας 78χρονος να χάσουν τη ζωή τους.flash.gr