Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ...: Σκοτώθηκε σε τροχαίο και του πήραν δείγμα για κορονοϊό

Ένας ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ έχασε τη ζωή του στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα στη Θεσπρωτία το μεσημέρι της Δευτέρας (29.06....


Ένας ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ έχασε τη ζωή του στην Εγνατία Οδό στο ρεύμα προς Ηγουμενίτσα στη Θεσπρωτία το μεσημέρι της Δευτέρας (29.06.2020).






Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσπρωτία ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στο ύψος της Γκρίκας, με αποτέλεσμα να προσκρούσει ελαφρά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα.

Στο όχημα επέβαινε και η σύζυγός του, οι οποίοι κατευθύνονταν προς το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, με τελικό προορισμό το νησί της Κέρκυρας.






Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thespro.gr, και τα δύο άτομα δεν φαίνεται να χτύπησαν από την ελαφριά πρόσκρουση.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το πλήρωμα του οποίου έλεγξε τις θερμοκρασίες των δύο ατόμων, στα πλαίσια των μέτρων για τον κορονοϊό, για να διαπιστώσουν με έκπληξη πως ο άντρας είχε θερμοκρασία σώματος που έφτανε τους 42 βαθμούς Κελσίου.

Άμεσα έγινε εσπευσμένη διακομιδή του προς το νοσοκομείο Φιλιατών και λίγο πριν φτάσει το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ο άτυχος άντρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του από καρδιακό πρόβλημα, αφού είχε ιστορικό καρδιοπάθειας.

Παρόλα αυτά λήφθηκε δείγμα για έλεγχο Covid – 19, το οποίο απεστάλη άμεσα στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.