Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Επίθεση με βιτριόλι: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα με τη μάσκα

Την κατέγραψε κάμερα στην Ακαδημίας και υπάρχει γωνία που διακρίνεται το πρόσωπό της Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που επιτέθηκ...


Την κατέγραψε κάμερα στην Ακαδημίας και υπάρχει γωνία που διακρίνεται το πρόσωπό της

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.
Σημαντικές εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από μερικές ημέρες στην Καλλιθέα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε και της κατέστρεψε το πρόσωπο με το οξύ.

Το πρόσωπο της δράστιδας έχει καταγραφεί από κάμερα που βρίσκεται στην οδό Ακαδημίας και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης (10/06) το Mega, υπάρχει μία γωνία όπου διακρίνεται το πρόσωπό της.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης δήλωσε αισιόδοξος ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης και υποστήριξε ότι όλα τα στοιχεία ερευνώνται μέχρι να ολοκληρωθεί η δικογραφία. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι Αρχές θεωρούν ότι είναι θέμα ωρών η σύλληψη της δράστιδος.

Φέρεται μάλιστα να εντοπίστηκε τηλέφωνο ύποπτης στην περιοχή της Καλλιθέας. Είναι βέβαιο ότι η δράστρια κρύβεται και θεωρεί ότι έχει εκτελέσει το τέλειο σχέδιο, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται όπως επίσης και οι καταθέσεις.