Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΕΙΣΒΟΛΗ...!!! Έβρος: Βίντεο ντοκουμέντο με τις προκλήσεις Τούρκων στρατοχωροφυλάκων...!!

Τις προκλητικές περιπολίες Τούρκων στρατοχωροφυλάκων με φουσκωτό στον Έβρο κατέγραψε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεω...


Τις προκλητικές περιπολίες Τούρκων στρατοχωροφυλάκων με φουσκωτό στον Έβρο κατέγραψε βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.






Δεν είναι λίγες οι φορές που – όπως λένε Έλληνες συνοριοφύλακες – είναι αυτοί που δρουν ως διακινητές προωθώντας μετανάστες προς την ελληνική πλευρά. “Αυτοί είναι οργανωμένοι. Τους φέρνουν οι Τούρκοι κατά εκατοντάδες αλλά τα περάσματα έχουν κλείσει πλέον”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της κοινότητας Φερρών, Αθανάσιος Πεμούσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την τελευταία βδομάδα οι απόπειρες παράνομης εισόδου έχουν διπλασιαστεί. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ένα 24ωρο οι ελληνικές δυνάμεις απέτρεψαν 400 προσπάθειες παράνομης εισόδου στη χώρα, όταν μέχρι πριν από ένα μήνα (για το ίδιο διάστημα) αυτές δεν ξεπερνούσαν τις 200.

“Γίνονται απόπειρες από 8 έως 15 άτομα να διασχίσουν τον ποταμό ή να διέλθουν από τα χερσαία σύνορα της χώρας”, σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.