Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άλλα 687 κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη Γερμανία

Συνολικά 189.822 κρούσματα κορονοϊού έχουν καταγραφεί στη Γερμανία, έπειτα από τα 687 κρούσματα που προστέθηκαν με τη νεότερη ενημέρωση το...


Συνολικά 189.822 κρούσματα κορονοϊού έχουν καταγραφεί στη Γερμανία, έπειτα από τα 687 κρούσματα που προστέθηκαν με τη νεότερη ενημέρωση του ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Το RKI επίσης αναθεώρησε σε 8.882 τον αριθμό των νεκρών, από 8.883, χωρίς ωστόσο να δικαιολογήσει την αλλαγή.

Χθες Σάββατο ο αριθμός των νέων κρουσμάτων στη Γερμανία ήταν 601.


Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, περισσότερα από 1.000 κρούσματα της covid-19 έχουν αναφερθεί μεταξύ των εργαζομένων σε εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στη Βόρεια Ρηνανία- Βεστφαλία. Άλλες εστίες της επιδημίας έχουν εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στο Βερολίνο και το Γκέτινγκεν.

Επιπλέον 26 κρούσματα στην Κίνα
Είκοσι έξι νέα κρούσματα του κορονοϊού καταγράφηκαν χθες Σάββατο στην ηπειρωτική Κίνα, έναντι 27 κρουσμάτων μία ημέρα νωρίτερα, με τα 22 να αφορούν τη νέα εστία της επιδημίας στο Πεκίνο, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Επιτροπή Υγείας.

Η κινεζική πρωτεύουσα των περισσότερων από 20 εκατομμυρίων κρουσμάτων ανακοίνωσε την πρώτη νέα μόλυνση του δεύτερου κύματος της επιδημίας covid-19 στις 11 Ιουνίου. Η επανεμφάνιση του ιού συνδέεται με μια αγορά τροφίμων στο νοτιοδυτικό τμήμα του Πεκίνου. Μέχρι στιγμής 227 κάτοικοι της κινεζικής πρωτεύουσας έχουν μολυνθεί.

Εξάλλου στην ηπειρωτική Κίνα αναφέρθηκαν και έξι νέοι ασυμπτωματικοί ασθενείς, εκ των οποίων οι μισοί στο Πεκίνο. Η Κίνα δεν προσμετρά τους ασυμπτωματικούς ασθενείς στα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ο συνολικός αριθμός των οποίων ανέρχεται πλέον σε 83.378.