Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

52χρονος Επιχειρηματίας στα Μεσόγεια συνελήφθη για ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του! Τον έψαχναν 15 μέρες...!!!

Ο 52χρονος, με επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή των Μεσογείων, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη μετά τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς...


Ο 52χρονος, με επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή των Μεσογείων, οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη μετά τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής η μητέρα του 14χρονου κοριτσιού






Η ανατριχιαστική ιστορία ξεκινά πριν από περίπου τρία χρόνια όταν το μικρό κορίτσι πήγαινε κάποιες φορές στο σπίτι του πατέρα της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς αλλά τουλάχιστον μια φορά ο μπαμπάς, όταν είχα πάει στο σπίτι του, με έβαλε να καθίσω πάνω στα γεννητικά του όργανα» φέρεται να είπε η ανήλικη. Στη συνέχεια, και μετά από πολύ προσεκτική προσέγγιση από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, φέρεται να τους αποκάλυψε ότι «υπήρξε και προσπάθεια σεξουαλικής πράξης που όμως δεν ολοκληρώθηκε». Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια μέχρι το μικρό παιδί να βρει το κουράγιο και να εξιστορήσει στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί.

Σε βάρος του 52χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τελικά συνελήφθη αφού είχε εξαφανιστεί για περίπου 15 μέρες. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι για «γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση με ανήλικη, μεταξύ συγγενών» και νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.